Connect with us

ALL MEDIA

Kanal D – trei premii la Gala APTR, cu Stirile Kanal D si “Asta-i Romania”

Published

on

Stirile Kanal D si emisiunea “Asta-i Romania” si-au adjudecat luni, 8 decembrie, trei premii din partea Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania.

Christian Sabbagh a urcat pe scena salii Media a Teatrului National pentru a ridica ravnita distinctie “Jean Louis Calderon” pentru curajul si profesionalismul doveditein cazul “Campaniei Libia” – operatiune riscanta in urma careia au fost adusi acasa 33 de romani tinuti sclavi in Libia.

Christian Sabbagh _pe scena APTR

In 2010, cand am venit la Kanal D, am facut o promisiune: ca voi fi alaturi de oameni. Operatiunea de salvare din Libia a fost incercarea mea de a ma tine de cuvant. Faptul ca ea a reusit si ca zeci de vieti au fost salvate reprezinta pentru
mine cel mai mare premiu.”
, a declatat Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh si echipa Stirilor Kanal D si-au tinut constant de aceasta promisiune facuta telespectatorilor. Operatiunea de eliberare a tinerei sechestrate si obligate sa se prostitueze in Germania sau prezentarea cazului invatatoarei spagare, cu ecouri puternice in media, sunt cateva exemple ca Stirile Kanal D trec dincolo de simpla prezentare a faptelor, intervenind in viata celor de acasa si schimband destine.

Echipa emisiunii “Asta-i Romania” a primit Premiul pentru Ancheta cu materialul “Clanurile umilesc fiscul”, iar Sebastian Secan si-a ridicat distinctia “Eco Atitudine” pentru reportajul “Mocanita – Ultimul bastion catre trecut”, difuzat tot in cadrul emisiunii “Asta-i Romania”.

Mihai Ghita_pe scena APTR

“De ani de zile aducem in discutie teme mari, despre care nu prea se vorbeste la televizor pentru ca nu avem loc de politicieni: despre batrani care mananca din gunoaie, despre copii care sunt dati afara din case de clanurile mafiote… Suntem onorati ca Asociatia Profesionistilor de Televiziune apreciaza munca echipei ”, a spus Mihai Ghita.

In fiecare an, Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania decerneaza premiile pentru cele mai valoroase productii TV.

Printre premiantii editiei de anul acesta a Galei APTR au fost si Irina Pacurariu pentru Documentar Social cu materialul “Exodul mamelor” (TVR 1), Dragos Patraru cu “Starea Natiei” – Premiul “One Man Show” (TVR 1), emisiunea “In premiera” (Antena 3) – Premiul de Excelenta pentru o serie de reportaje.

Foto credit: Kanal D

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending