Connect with us

TV Divertisment Show

KANALD dă lovitura de grație ANTENEI 1 şi PRO TV-ului! Duelul audiențelor va fi crâncen! CREIERELE vs VIDEOCHATISTELE! “Parteneriatul nostru cu publicul isteț de televiziune continuă!”

Published

on

Foto credit: Kanal D

După ce a lansat două show-uri de cultură generală, care au revoluționat piața media din România și au schimbat obiceuri de consum, Kanal D continuă „bătălia creierelor” în această toamnă!
Dan Negru, va fi la cârma unui show epic – “The Floor”, un quiz show marca John de Mol.

Quiz show-ul momentului, “ The Floor ”, realizat de creatorul formatelor “The Voice” și “Big Brother”, şi distribuit de Talpa, nu putea avea o gazdă mai potrivită decât carismaticul prezentator Dan Negru. Regele audiențelor le va fi alături concurenților de-a lungul provocărilor unui show ce va îmbina dinamica și frumusețea quiz-ului cu spectacolul tehnologiei la cel mai înalt nivel. Pe o podea LED, concurenții își vor pune la bătaie cunoștințele de cultură generală, inteligența și spontaneitatea.

“Parteneriatul nostru cu publicul isteț de televiziune continuă! Ne-am propus ca prin programe TV inteligente să oferim și publicului isteț un loc pe telecomanda televizorului. Ne-a bucurat cantitatea acestui public, dar mai ales ne-a bucurat calitatea lui. După care au devenit deja fenomene populare, sperăm ca şi The Floor să devină noua bucurie a publicului isteț de televiziune”,  a declarat Dan Negru.

Dan Negru te provoacă la duelul cunoștințelor!

Sursă Instagram

Castingul pentru cucerirea teritoriului de cunoștințe este în plină desfășurare!
Inteligență, spontaneitatea și bucuria jocului, vor fi aliații concurenților pe parcursul unei competiții care îi va ține și pe telespectatori în fața micilor ecrane, la Kanal D.
49 de concurenți se vor angaja în dueluri de cunoștințe generale pe o podea LED uriașă, împărțită în patruzeci și nouă de pătrate egale, fiecare reprezentând propriul domeniu de cunoștinte. Competitorii se duelează pe parcursul unui joc complet, derulat pe parcursul a patru ediții, iar la finalul acestui joc rămâne un singur câștigător.
Un concurent, selectat la întâmplare, trebuie să aleagă unul dintre adversarii săi vecini, pentru a se confrunta într-un duel epic de cunoștințe în categoria adversarului. Câștigătorul preia pătratul pierzătorului, câștigând teren valoros, pe măsură ce își extinde teritoriul, în timp ce învinsul părăsește jocul.

Câștigătorul trebuie apoi să decidă, dacă va continua și încerca să obțină un alt pătrat, sau lasă pe „The Floor” să aleagă un nou challenger. Ultimul concurent care rămâne în picioare și obține controlul deplin al podelei câștigă un premiu în bani de 50.000 lei care îi poate schimba viața.
Nu pierdeți, în curând la Kanal D, “The Floor” format internațional de succes, prezentat de Dan Negru, format care duce la un alt nivel modalitatea de a face quiz în România!

Facebook Comments Box

Absolventă a facultății de Jurnalism, comunicare şi relații publice din cadrul Universității Spiru Haret, obținând licența în ştiinţele comunicării . Fostă concurentă în emisiuni tv reality-show, care au difuzate pe Kanal d si Antena stars.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending