Connect with us

Life Style

Kate Linn revine cu single-ul „Wildfire”

Published

on

Kate Linn lansează al doilea single din carieră, „Wildfire”. Artista s-a bucurat de succes încă de la primul single, „Ring my bell”, cu care a reușit să depășească granițele țării și să ajungă în Top 10 din Turcia menținându-se timp de 5 luni.

Single-ul „Wildfire” beneficiaza și de un videoclip, care s-a filmat în urmă cu 2 saptămâni la mare și a fost regizat chiar de producătorul piesei, Cristian Tarcea. Videoclipul este unul simplu, de imagine și se potrivește perfect cu mesajul piesei.

„M-am bucurat enorm când am reușit să depășesc granițele țării cu primul meu single și asta m-a ambiționat foarte tare. Îmi doresc ca „Wildfire” să fie pe placul publicului meu, deoarece pentru mine a fost dragoste la prima ascultare și am simțit energia pozitivă pe care o emana mesajul piesei. Single-ul este compus de Cristian Tarcea, care îmi este și un prieten bun.” a declarat Kate Linn.

Artista a lucrat la versurile piesei „Wildfire”, iar acestea exprimă exact optimismul, veselia și concepția unui om care privește încrezator viața, așa cum este Kate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending