Connect with us

A-Z NEWS

Katy Perry a dezvaluit la premiile Grammy imagini de la nunta sa

Published

on

Reclame

Daca alte vedete folosesc tehnologii complicate si coregrafii indelung exersate petru a-si uimi fanii, Katy Perry a reusit sa faca senzatie la premiile Grammy fara toate aceste artificii. Cantareata a mizat pe singurul lucru caruia nu i-ar putea rezista nimeni: dragostea!Katy urcat pe scena pentru a interpreta un colaj de melodii, de pe noul ei album, ” Teenage Girl”, iar prima melodie a fost o balada pe care a compus-o dupa ce l-a cunoscut pe sotul ei, Russell Brand.

Melodia ” Not Like The Movies” a ajuns la inimile tuturor celor care urmareau recitalul, nu doar din cauza povestii pe care-o spune, ci pentru ca in spatele vedetei se difuzau imagini din timpul nuntii ei secrete in India. Evenimentul a fost pastrat cu sfintenie departe de ochii presei, dar se pare ca acesta a fost momentul perfect pentru a le scoate la lumina. Nunta celor doi s-a desfasurat in luna octombrie a anului trecut, iar insurateii au pretins discretie atat de la presa cat si de la fani.

Vezi aici cum s-a desfasurat totul!

sursa: buzzsugar.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending