Connect with us

A-Z NEWS

Keanu Reeves şi Charlize Theron formează noul cuplu al Hollywood-ului

Published

on

Cei doi actori au fost surprinşi anul trecut de paparazzi într-un moment de tandreţe în faţa unui restaurant din Beverly Hills, însă au refuzat să comenteze, la momentul respectiv, referitor la o posibilă relaţie.


Se pare că acum Keanu Reeves şi Charlize Theron sunt pregătiţi să-şi facă publică povestea de iubire, decizând să nu se mai ascundă.

 

Cei doi îşi vor face debutul de îndrăgostiţi săptămânile care urmează, atunci când se vor muta în Marea Britanie, unde Charlize va filma pentru drama „Prometheus”, iar Keanu pentru „47 Ronin.”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

 

A durat ceva vreme până ca cei doi să se îndrăgostească, având în vedere faptul că au jucat împreună atât în 1997, în pelicula „Avocatul Diavolului„, cât şi în 2001, în „Idilă de noiembrie”. În ambele filme, actorii au fost protagoniştii unor poveşti de iubire memorabile.

 

Presa străină susţine că Charlize s-a îndrăgostit de Keanu anul trecut, după ce a pus capăt relaţiei de 8 ani cu Stuart Townsend.

 

Advertisement

Nici Reeves nu avut prea mult succes în dragoste. În 2001, iubita actorului a murit într-un accident de maşină, la scurt timp după ce aceasta a pierdut un copil, iar în 2009 a mai avut o idilă amoroasă cu Parker Posey, care nu a durat prea mult.

 

Sursa: newspad.ro

Foto credit: webtradgarden.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending