Connect with us

BAZAR

Kellan Lutz este Hercule, de astazi, pe marile ecrane

Redactia Radar de Media

Published

on

Unul dintre cele mai cunoscute mituri ale omenirii surprinde cu o nouă aventură, Legenda lui Hercule 3D, care îl regăseşte pe carismaticul Kellan Lutz în rolul super-eroului grec, din 31 ianuarie, pe marile ecrane. Filmul este distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

“Hercule înseamnă enorm pentru mine. Mi-am dorit să îl interpretez încă de când eram copil. Din momentul în care am citit scenariul filmului, mi-am dat seama că are toate elementele la care speram şi merită să lupt pentru rol. Legenda lui Hercule 3D are o poveste complexă şi mulţi dintre spectatori se vor regăsi în destinele personajelor. Publicul va avea parte de o călătorie pe cinste la vizionarea filmului.”, relatează cu entuziasm actorul Kellan Lutz.

Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.

Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Regizată de Renny Harlin, noua aventură a semizeului grec reuneşte o distribuţie tânără şi talentată din care fac parte Kellan Lutz, Gaia Weiss, Liam McIntyre, Scott Adkins şi Roxanne McKee.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending