Connect with us

LIFE STYLE

„Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă printr-o campanie foarte personală, inspirată de visul din copilărie al celebrului model.

Published

on

Reclame

ABOUT YOU lansează pe 4 decembrie 2021 cel de-al doilea drop în colaborare cu Kendall Jenner, celebrul model american. Colecția de toamnă/iarnă include peste 40 de piese vestimentare în ediție limitată, realizate din materiale de înaltă calitate și inspirate de cele mai noi trenduri.

Gama „Kendall for ABOUT YOU” va fi disponibilă exclusiv din 4 decembrie atât în România, de la ora 19:00, cât și în toate cele 26 de magazine ABOUT YOU din Europa. Cei care se abonează la newsletter pe www.aboutyou.ro vor putea comanda piesele preferate cu 24 de ore înainte de lansarea oficială.

Kendall își invită fanii să retrăiască alături de ea visul copilăriei de a avea o fermă de cai.

După succesul gamei lansate în vara acestui an, ABOUT YOU și Kendall Jenner colaborează din nou și lansează noi piese vestimentare, de data aceasta pentru sezonul de toamnă/iarnă. Noua campanie a fost filmată la o fermă de cai din Los Angeles, USA, un loc cu multă însemnătate pentru Kendall. „Îmi plac foarte mult caii, mereu am visat să mă aflu într-un loc îndepărtat, la o fermă, înconjurată de multe animale”, a declarat vedeta.

În timp ce gama „Kendall for ABOUT YOU” lansată în vara acestui a inclus piese casual, noua colecție aduce în prim-plan articole elegante, pentru ocazii speciale, cum ar fi un costum rafinat sau pantaloni burgundy de piele, precum și piese basic confortabile.

„După succesul primei noastre colaborări, am decis să mai facem un pas și să le prezentăm clienților noștri noua colecție pentru toamnă/iarnă. „Kendall for ABOUT YOU” cuprinde peste 40 de articole vestimentare în ediție limitată, realizate din materiale de înaltă calitate și având croiuri speciale. În plus, exact ca în cazul gamei lansate în iulie anul acesta, fiecare articol este numerotat cu un cod special ce reprezintă ziua de naștere a lui Kendall, adăugând astfel un plus de personalitate întregii game”, a explicat Julian Jansen, Content Director ABOUT YOU.

Filmările pentru lansarea gamei au avut loc în Los Angeles, foarte aproape de cartierul unde a copilărit Kendall, locație cu care modelul are o puternică legătură personală și emoțională. „Am fost mereu mai băiețoasă din fire și de aceea mă și regăsesc în fiecare dintre ținute, pentru că sunt într-adevăr cele pe care le port în fiecare zi.

Parcă mă și văd la viitoarea mea fermă, îmbrăcată în niște pantaloni confortabili, hrănind caii, înainte să ies la cină într-un costum clasic și elegant”, a adăugat vedeta.

Rezultatul este o campanie foarte personală care surprinde toate aceste emoții. Fotografiile sunt semnate de renumitul Zoey Grossman, iar direcția creativă de Donald Schneider Studio.

Cele peste 40 de piese vestimentare vor fi disponibile începând de sâmbătă, 4 decembrie 2021, în toate magazinele ABOUT YOU din Europa în mărimile 34-44 sau XS-XXL, iar prețurile vor varia între 24.90€ și 199€. Începând de astăzi, cei care se abonează la newsletter pe www.aboutyou.ro vor putea cumpăra articolele preferate cu 24 de ore înainte de lansarea oficială.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending