Killa Fonic lansează „Questo Summer", prima piesă de pe viitorul EP în italiană - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Killa Fonic lansează „Questo Summer”, prima piesă de pe viitorul EP în italiană

Published

on

Killa Fonic revine cu un nou single, de această dată în italiană. „Questo Summer” este prima piesă extrasă de pe urmatorul său EP, material ce va fi în totalitate în limba italiană. Artistul nu este la prima piesă de acest gen, aceasta a mai colaborat în trecut cu trapperul italian, Rico888, pentru „Tango & Cash”.

„Consider că e momentul să ne dăm jos pantofii și tocurile ca pământul și strada să ne poată simți, iar ochii să îi ridicăm către soare, pentru că noi nu fugim și nu ne ferim de nimeni. <<Questo Summer>> sărbătorește asta, iar lumina zilei trebuie îmbrățișată așa, cum îmbrățișăm noaptea când credem că întunericul ne face puternici sau periculoși. Nisipurile și strada din Italia mi-au fost sub pași când deveneau pași de bărbat, iar aceasta este prima piesă dedicată Ei!” a spus Killa Fonic.

Producția piesei a fost realizată de către Costel Dominteanu, în timp ce linia melodică și versurile au fost scrie de către Killa Fonic, împreună cu Costel Dominteanu.

Killa Fonic este unul dintre cei mai populari și unici artiști ai momentului. Artistul și-a început cariera muzicală odată cu trupa „Șatra B.E.N.Z”, alături de care a lansat albumele „O.$.O.D.” și „O.$.O.D. II”. Pe lângă succesul avut în trupă, artistul s-a remarcat în industria muzicală datorită stilului unic de a-și exprima gândurile. Lansări precum „Miami Bici”, „Lucifer”, „MAMBO”, „NIMENI”, au reușit să adune milioane de stream-uri și vizualizări pe platformele de download și streaming. Totodată, Killa Fonic a colaborat cu nume sonore din industrie, cum ar fi Irina Rimes, Carla’s Dreams sau AMI pentru piese ce au dominat topurile naționale de radio și TV.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending