Connect with us

Grila de programe

GRILA DE TOAMNA | ”Killer Karaoke”, ”Marul Discordiei”, ”Fii pe faza”, si ”Regina Cumparaturilor” in premiera la Prima TV (galerie foto)

Published

on

În această toamnă, Prima TV declansează operaţiunea divertisment în orice moment. V-am promis distracţie, o aveţi din plin, pentru că la Prima TV e toamna noutăţilor!

Divertismentul nu a fost niciodată mai dureros de spectaculos, aşa cum este la “Killer Karaoke”. Cântă dacă poţi în timp ce primeşti electroşocuri sau un şarpe te îmbrăţişează… cald. Din 13 septembrie ai distracţie criminală cu Ştefan Stan, în fiecare vineri seară, de la ora 20:30.

Mărul discordiei” dă şansa oricărui bărbat să ajungă la inimile a trei femei celebre din România, pentru că Laurette, Margherita de la Clejani şi Bianca Jurca îşi caută sufletul pereche. Treizeci de bărbaţi sunt trecuţi prin furcile Caudine pentru a deveni partenerii celor trei protagoniste, la “Mărul discordiei”, din 19 septembrie, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30.

În show-ul “Fii pe fază!”, Alex Bogdan te ajută să câştigi salariul pe o lună într-o singură emisiune. Trebuie să fii isteţ, rapid şi mai ales atent la întrebări, pentru că în ele se pot ascunde răspunsurile. Prinde pontul şi ia potul, din 16 septembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00.

Pasionatele de shopping au acum show-ul lor, la Prima TV. “Regina cumpărăturilor” şi Andreea Raicu vă dau întâlnire din 23 septembrie, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Veteranii micului ecran, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi întreaga echipă de la “Cronica Cârcotaşilor” sunt pregătiţi să vă arate că viaţa noastră bate filmul lor, oricare ar fi acela, din 18 septembrie, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30.

“Trasniţii” sunt din nou de nestăpânit. Nu se pot abţine să-ţi provoace râsul, din 16 septembrie, în fiecare seară de luni până joi, de la ora 22:15.

Şi dacă adulţii te fac să zâmbeşti, stai să-i vezi pe copii. Din 17 septembrie, cei mici sunt gata să te lase cu gura căscată, în noul sezon „Copiii spun lucruri trăsnite”, prezentat de Florian Ghimpu, în fiecare marţi seară, de la ora 20:30.

Partida de râs continuă cu parteneri pe măsură. “Mondenii” nu se lasă mai prejos şi revin din 17 septembrie, să-ţi facă serile de marţi mai plăcute, de la ora 21:45.

Îţi lasă gura apă după un show savuros? Horia Vîrlan îţi aduce un nou sezon al emisiunii “Cireaşa de pe tort”, cu noi provocări pentru participanţi. Fie că este vorba de “Nunta la români”, “Săptămâna cu ingrediente impuse” sau “Săptămâna grătarului”, concurenţii trebuie să dea dovadă de imaginaţie şi îndemânare, din 19 septembrie, de la ora 19:30.

8 vedete de 24 de karate, fete frumoase şi băieţi arătoşi sunt ingredientele celui mai nou format românesc. Din 30 septembrie Mircea Radu, Andreea Marin sau Cătălin Botezatu pleacă în căutarea celor mai mândre fete şi celor mai chipeşi feciori în emisiunea “Mi-s de la ţară”, prezentată de Andreea Raicu, în fiecare luni seară, de la ora 20:30

Taberele se recompun, intrigile se complică, dar iubirea rămâne singura şansă de supravieţuire. Suspans şi mister, romantism şi acţiune, dramă şi umor, toate se regăsesc în noul sezon „Iubiri secrete”, din 9 septembrie, în fiecare săptămână, de luni până miercuri, de la ora 19:30.

Advertisement

Şi pentru că o schimbare este oricând binevenită, “Schimb de mame”, cel mai urmărit reality-show din România, revine pe micile ecrane, din 22 septembrie, de la ora 20:30.

Cea mai longevivă emisiune de fashion din peisajul media autohton, “Levintza prezintă”, revine din 22 septembrie, cu noutăţi din lumea modei, în fiecare duminică, de la ora 11:00, cu Doina Levintza, la Prima TV.

Florentina Opriş continuă să te înveţe cum să te mentineţii în formă în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea “Sport, dietă şi o vedetă”, iar Luana Ibacka îţi aduce în fiecare duminică, de la ora 12:00, un strop de inspiraţie, la “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”

Ştirile care contează îţi sunt aduse de Melania Medeleanu, Magda Vasiliu, Cosmin Stan şi Andreea Fried la “Focus”, întotdeauna corect şi echilibrat, iar secretele vedetelor îţi sunt dezvăluite de Diana Bart şi Alexandru Constantin, la “Focus Monden”.

Filmele întregesc în această toamnă spectacolul oferit de Prima TV. Actori de 5 stele sunt gata să vă ofere dragoste, aventură, acţiune şi comedie, în unele dintre cele mai tari producţii. “Weeding Crashers”, “Happy Feet”, “The Hangover”, “The Last Samurai”, “Batman Begins”, “Batman Forever” sau “Catwoman” sunt câteva dintre producţiile toamnei la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending