Connect with us

Life Style

Kim Kardashian și Kanye West și-au spus „Da” la Florența

Published

on

E! News a confirmat oficial căsătoria celor două vedete și a dat detalii exclusive despre ceremonia fastuoasă care a avut loc sâmbătă, 24 mai 2014, în Italia, la Florența.

O mulțime de membri ai familiei și prieteni ai acestora au participat la evenimentul petrecut într-un cadru special: Forte di Belvedere, o cetate care datează din secolul al XVI-lea, situată pe un deal din apropierea râului Arno. Peisajul toscan și zidurile cetății au format cel mai potrivit cadru pentru sărbătorirea căsătoriei lui Kim Kardashian cu Kanye West.

Întreaga familie a lui Kim a fost prezentă la acest eveniment important: surorile sale au ajutat-o la ultimele pregătiri pentru nuntă și au organizat o petrecere a burlăcițelor pe măsură, iar tatăl ei vitreg, Bruce Jenner, a fost cel care a condus mireasa la altar.

Într-un interviu recent pentru publicația italiană La Nazione, Kanye a vorbit foarte frumos despre Florența:

„este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, iar pentru mine Florența e cel mai frumos loc din Europa”, a declarat rapperul.

Mai mult decât atât, Kanye a spus că este foarte posibil ca el și Kim să o fi conceput pe fiica lor, North, “înconjurați de capodoperele Renașterii”, atunci când au petrecut o vacanță în Italia, cu ocazia aniversării celor 32 de ani ai lui Kim.

Nunta lui Kim și Kanye vine după o lungă perioadă de pregătiri, așteptări și, mai ales, speculații. Presa a făcut, în ultimele luni, multe presupuneri referitoare la data și locul evenimentului, dar nimeni nu a știut toate detaliile până în ziua căsătoriei, 24 mai.

Visul lui Kim și al lui Kanye de a se căsători și a petrece alături de cei dragi în Europa s-a împlinit. Recent, Kris Jenner – mama miresei – a declarat, pentru E! News, că de pregătirile pentru nuntă s-au ocupat exclusiv Kim și Kanye, iar ea nu s-a implicat nici măcar în achiziționarea rochiei de mireasă!

„Nu știu cum arată Kim în rochia de mireasă. Am să o văd pentru prima dată chiar la nuntă”, a spus Kris, la începutul luni mai.

Kim a arătat minunat în rochia de mireasă, cu atât mai mult cu cât a încercat mai multe ținute, cu ocazia ședinței foto pentru coperta ediției din aprilie a revistei americane Vogue.

Celebrarea căsătoriei dintre Kim și Kanye a început cu câteva săptămâni în urmă, la Paris, unde s-a reunit și familia Kardashian, care a locuit, o scurtă perioadă, la celebrul hotel Four Seasons King George V. Joi seara, Kim a vizitat Turnul Eiffel și a petrecut alături de surorile ei, în cadrul unei cine oferite de designerul de bijuterii Lorraine Schwartz și un prieten apropiat al familiei, Shelli Azoff. De altfel, inelul de logodnă cu un diamant de 15 carate, pe care Kanye i l-a dăruit lui Kim, este creat de Lorraine Schwartz.

Designerul Valentino a fost, și el, gazda unui brunch care a avut loc înaintea nunții, vineri dimineață, la proprietatea acestuia din apropierea Parisului, Château de Wideville și la care au participat membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

Advertisement

Vineri seara, acestora li s-au alăturat, la Palatul Versailles, câteva sute de invitați, care au petrecut pe cinste. Oaspeții au sosit în calești trase de cai, au asistat la focuri de artificii spectaculoase și la un recital susținut de nimeni alta decât Lana Del Rey!

Căsătoria de la Florența, de sâmbătă, 24 mai, nu a fost cu nimic mai prejos. Totul a fost pus la punct în cele mai mici detalii, toată lumea a arătat fabulos, cu toții s-au simțit foare bine.

„Kanye este cel mai romantic bărbat pe care l-am întâlnit vreodată” a declarat Kim pentru emisiuneaE! News de la E! despre viitorul său soț, în luna decembrie.

„Acum, în viața mea sunt două persoane speciale pentru care trăiesc”, a spus Kanye într-o discuție cu Kris Jenner, după nașterea fiicei lui și a lui Kim, North, vara trecută.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending