Connect with us

Spectacole

Kings On Ice 2012 este aproape sold-out

Published

on

Cea de-a patra editie a galei Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, este aproape sold-out, mai putin de un sfert din numarul total de bilete puse in vanzare ramanand disponibile. Evenimentul este programat sa aiba loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank, se arata intr-un comunicat al organizatorului, Amphitrion.

Spectacolul ce reuneste o parte dintre cei mai buni campioni internationali ai patinajului artistic este foarte aproape de a fi declarat sold-out, dintre cele sase categorii de bilete puse initial la vanzare, trei dintre acestea fiind deja epuizate. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate de la patinoarul Mihai Flamaropol, din reteaua magazinelor Diverta, sau online, de pe www.myticket.ro.

Spectacolul Kings On Ice a ajuns primavara aceasta la cea de-a patra editie, dupa mai multe reprezentatii sustinute cu casa inchisa in perioada 2007-2010. Si de aceasta data maestrul de ceremonii este violonistul Edvin Marton care va acompania pe acordurile viorii Stradivarius prestatiile catorva dintre cei mai cunoscuti campioni ai acestui sport, printre care Evgeni Plushenko, Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, precum si perechile Ekaterina Bobrova – Dmitri Soloviev, Vera Bazarova – Yuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua – Dmitri Sukhanov.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending