Connect with us

ALL MEDIA

Kiss FM este cel mai ascultat post de radio din România!

Avatar

Published

on

Kiss FM rămâne cel mai ascultat post de radio din România, confirmă rezultatele Studiului Audienţei Radio (SAR) desfăşurat în perioada 3 septembrie – 16 decembrie 2012.

Kiss FM își păstrează poziția de lider pe piața radiourilor din România, cu cel mai mare număr de ascultători la nivel național de 2.774.100 de ascultători, reprezentând un Market Share de 13,2%.

La nivel urban, Kiss FM este de asemenea pe primul loc, având 1.219.300 de ascultători (Market Share 16%) pe segmentul de public comercial, reprezentat de persoanele din categoria de vârstă 18 – 49 de ani.

Cârcotașii le-au anunțat Kissomanilor rezultatele sondajelor luni dimineață, imediat ce acestea au devenit publice, și le-au mulțumit că le sunt alături în fiecare dimineață.

„Kiss FM continuă să fie cel mai ascultat post de radio din țară! Felicitări colegilor și le mulțumim ascultătorilor noștri, datorită cărora suntem pe primul loc”, au declarat Cârcotașii Mihai Găinușă, Dezbrăcatu și Oana Paraschiv.


Valul de toamnă al Studiului de Audienţă Radio a fost realizat în perioada 03 septembrie – 16 decembrie 2012 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL. În cadrul cercetării, s-a măsurat audienţa posturilor de radio la nivel naţional, urban şi în municipiul Bucureşti.

Eşantionul are un volum de 9.456 de persoane, cu o eroare maximă de eşantionare de +/- 1,0%.

În mediul urban s-au realizat 7.400 interviuri (eroare maximă de eşantionare +/-1,1%), iar în mediul rural s-au realizat 2.056 de interviuri (eroare maximă de eşantionare +/-2,2%).

Rezultatele sondajelor de audiență nu reprezintă singura veste bună din această lună pentru Kiss FM. La începutul lui ianuarie, pagina de Facebook a postul de radio a depășit un milion de fani, Kiss FM devenind astfel brandul românesc cu cel mai mare număr de fani pe rețeaua de socializare.

Foto Credit: KISS FM

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending