Connect with us

A-Z NEWS

Klaus Iohannis, în pantaloni scurți pe munte. Președintele României și soția sa au urcat pe Vârful Moldoveanu

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, și-au petrecut weekendul la munte, unde au participat la Centenarul Mausoleului Eroilor de la Mărăşeşti și au urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România. 

 Ultramaratonistul Polgar Levente Ioan a publicat, sâmbătă, o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de Klaus Iohannis, pe Vârful Moldoveanu.

În imagine, președintele României apare echipat pentru drumeție pe munte, cu geacă impermeabilă și cu bocanci. Duminică seară, Carmen Iohannis a postat o fotografie pe contul oficial de Facebook, în care apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. 

„Felicitări pentru asemenea performanță! Bravo!”, „Superbă poza! Felicitări și toată stima!”, „Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă poarte de grijă!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii pe care le-a primit prima doamnă din partea românilor. 

Vârful Moldoveanu este situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș. Este cel mai înalt din Românica, altitudinea sa fiind de 2.544 metri.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending