Connect with us

Emisiuni

Krishan George – „Un indian cu nume de român”, la „Destine ca-n filme”

Published

on

Krishan George – „Un indian cu nume de român”, la „Destine ca-n filme”

Aşa cum ne-am obişnuit, Iuliana Marciuc îi invită pe telespectatorii TVR 2 la „Destine ca-n filme” în cele mai neaşteptate locuri pentru a cunoaşte oameni speciali şi pentru a le transmite experienţa, emoţia, pasiunea şi povestea lor.

La câțiva kilometri de comuna Cața, județul Brașov, se află o fermă de bivoli a unui bărbat din India, care, fascinat de România, a ales să se stabilească aici. Marţi, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la „Destine ca-n filme” vom afla povestea lui Krishan George, „un indian cu nume de român”, care a renunțat la poziția de expert financiar pentru a ajunge fermier în țara noastră. Bărbatul a lăsat munca de birou, a cutreierat călare dealurile din Transilvania și a dat peste locul care astăzi i-a devenit acasă. Krishan George muncește de dimineață până seara, însă o face din plăcere. Pe lângă ajutoarele pe care le are, la fermă vin anual în jur de 30 de voluntari din toate colțurile lumii care se îndrăgostesc, ca și el, de România.

„George Krisan nu e doar un om cu bani. Cu studii făcute la Imperial College of London și cu master în Econometrie, bărbatul a cutreierat lumea în calitate de consultant financiar pentru  guverne și companii de renume. Ar fi putut alege să se stabilească în orice altă țară și ar fi putut trăi oriunde fără nicio grijă în privința banilor. Totuși, a ales să trăiasca aici, în Cața, România și să muncească singur cele 150 hectare ale fermei sale”, spune Iuliana Marciuc.

Alături de echipa „Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc a avut parte și de o lecție de viață inedită. La TVR 2 îi vom putea vedea marți, 23 noiembrie, de la ora 21.00, cum trebăluiesc la fermă: au tăiat lemne și au ajutat la pregătirea mesei de seară, cu mâncăruri specifice gătite în stil indian.
„Am petrecut alături de echipa mea o seară într-o atmosferă cu totul specială. După o zi întreagă de filmări, ne-am putut relaxa alături de un om de la care poți să înveți multe. A fost o lecție despre adaptabilitate, perseverență și modestie. O lecție despre cât de departe trebuie sa mergi și cât de puțin îți trebuie pentru a-ți găsi locul în viață”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending