Connect with us

A-Z NEWS

Kristen Bell şi-a dorit de ziua ei apă de 100.000 de dolari

Published

on

Reclame

Kristen Bell, protagonista serialului „Veronica Mars” al cărui prim episod din cel de-al treilea sezon va fi difuzat de Pro Cinema luni, 2 august, de la ora 19:00, a „schimbat prefixul” pe 18 iulie. Actriţa şi-a dorit pentru cea de-a 30-a aniversare a să bea ….apă de 100.000 de dolari.

„Un miliard de oameni din întreaga lume trăiesc fără a putea să se bucure de o sursă de apă curată. Maladiile cauzate de apa infestată reprezintă a doua cauză de mortalitate infantilă din lume. Numai în această săptămină, 45.000 de oameni au murit din cauza bolilor provocate de apa contaminată. Hai să rezolvăm problema aceasta, iar la final să dăm noroc cu un pahar cu apă curata”, spune Kristen Bell în mesajul de pe site-ul care a sprijinit această acţiune caritabilă. Fanii lui Bell sînt îndemnaţi astfel ca, de ziua vedetei lor preferate, să facă donaţii pentru a putea ajuta populaţiile defavorizate.
Kristen Bell nu este la prima acţiune de acest tip. În primăvara acestui an, vedeta din „Veronica Mars” şi-a încurajat fanii să meargă desculţi o zi întreagă, pentru a atrage atenţia asupra oamenilor care nu-şi pot permite să-şi cumpere încălţăminte.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending