Connect with us

Eurovision

Kristina porneşte din postura de favorită a publicului la Eurovision 2010 (video)

Published

on

Reclame

Kristina reprezintă Slovacia la Eurovision 2010 cu piesa ,,Horehronie”. Încă din momentul în care a fost aleasă piesa a început să devină favorita publicului, fapt reflectat în majoritatea sondajelor de opinie.

Piesa urmează tiparul tipic cu care Sertab, Ruslana şi Helena Paparizou au obţinut victoria la Eurovision, singura excepţie fiind faptul că este interpretată în limba Slovacă. Mai mult, în Finala naţională Kristina a avut 90 % show-ul inspirat după cel al Ruslanei.
Horehronie este o reginue din Slovacia iar piesa este un omagiu adus acestei regiuni, totul culminând cu expresia infantilă ,,Najkrajšie stromy sú na Horehroní” (Cei mai frumoşi copaci sunt în Horehronie).
Dezavantajul acestei piese este că pleacă din poziţia de favorită şi ar putea să fie o mare dezamăgire la Oslo, însă concurând în prima Semifinală nu va avea probleme în vederea calificării.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Flo

    9 aprilie 2010 at 10:00

    A fost printre primele piese alese si a fost favorita. Acum nu se mai vorbeste chiar asa de mult, dar sper sa isi revina in finala. Daca nu va castiga Romania, atunci trebuie sa castige Slovacia! 😀 Pacat ca nu au facut si un videoclip pe masura melodiei…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending