KRUK International a ales Brand Connection pentru gestionarea contului de media - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

KRUK International a ales Brand Connection pentru gestionarea contului de media

Published

on

KRUK International, companie de top pe piaţa colectării de creanţe din România şi lider pe piaţa de profil din Polonia a iniţiat o campanie educaţională „Datoria Mea” care va începe în luna Septembrie a.c. şi a ales să lucreze pentru serviciile media cu echipa Brand Connection România.  Decizia a fost luată în urma licitaţiei de media organizate în perioada iulie – august 2011, la care au mai participat patru agenţii specializate.

Am lucrat cu mare placere pentru această licitaţie. Fiind un domeniu nou, tema a fost incitantă şi ne-a motivat să venim cu un plan de comunicare integrat şi o soluţie strategică de media cu care suntem convinşi că vom atinge obiectivele menţionate în brieful de pitch”, spune Ileana Tomescu, Managing Partner Brand Connection. Brand Connection va asigura servicii complete de media: strategie, planificare, cumpărare, cercetare pentru întreaga campanie.

Înţelegerea serviciilor pe care le oferim şi soluţia strategică propusă de Brand Connection i-a recomandat ca partener pentru gestionarea campaniei de media pe care o vom lansa în această toamnă”, declară Isabela Iacob, Director General al KRUK International.

Echipa dedicată proiectelor este formată din Andreea Boniş (Account Director), Sorin Focşănianu (Media Planner & Researcher); Valentina Chirică (Media Planner); Ruxandra Stan (Buying Manager), din partea Brand Connection.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending