Connect with us

ENTERTAINMENT

Kyle Pearce lansează „This Time”. Ultima piesă a artistul a stat peste 30 de săptămâni în topurile din Germania

Published

on

Foto credit : Roton Music

Kyle Pearce lansează vineri, 9 septembrie, „This Time”, ca o continuare a succesului de care s-a bucurat ultima piesă a artistului, „I Don’t Care”, care a stat în Germany Airplay timp de 32 de săptămâni. 

Muzica este asemeni unei mângâieri atunci când avem cel mai mult nevoie sau asemeni unui partener de distracție, atunci când energia atinge cote maxime. Piesa lui Kyle Pearce respectă acest tipar și este ca un mix între cele două stări. 

„This Time” este despre sentimentele și stările pe care le experimentezi atunci când relația cu o persoană importantă ajunge la final, însă reușește să transmită aceste vibrații pline de emoție în timp ce îmbracă întreaga piesă în ritmuri energice, care invită la dans. 

În fond, putem spune că piesa lui Kyle Pearce empatizează cu stările prin care treci, îți spune o poveste similară, dar, în același timp, îți aduce și energia de care ai nevoie pentru a privi cu optimism mai departe, pentru a-ți arunca mâinile în aer și a dansa, chiar dacă treci printr-o despărțire. 

Kyle Pearce este un cântăreț și compozitor din Sydney, Australia, stabilit în Dusseldorf, Germania. Muzica sa reușește să îmbine acordurile acustice cu ritmurile pop, în timp ce versurile sale vorbesc despre povești cu care ne putem identifica.

De-a lungul carierei sale, această combinație de chitară cu ritmuri dinamice de pop a reușit să îi aducă mai multe discuri de platină. Preponderent, Kyle Pearce cântă ca artist solo.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending