Connect with us

A-Z NEWS

Kyra Sedgwick le-a interzis copiilor ei să devină actori

Published

on

Kyra Sedgwick, actriţa care îi aduce pe telespectatorii Pro Cinema în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00 ,,Aproape de adevar” (,,The Closer”), le-a interzis categoric copiilor ei adolescenţi să se îndrepte către profesia de actor. Kyra a recunoscut că este îngrijorată din cauza faptului că fiul ei Travis, în vîrstă de 20 de ani şi Sosie, fiica sa de 18 ani, ar putea să calce pe urmele ei şi a lui Kevin Bacon, tocmai pentru că au crescut cumva sub lumina reflectoarelor.

,,Nu-mi doresc ca Travis şi Sosie să aibă parte de experienţele pe care le-am trăit noi în lumea showbiz-ului. Nu-mi doresc să treacă prin neliniştile, durerea şi nesiguranţa pe care le presupune această meserie nebuneasca”, spune vedeta din ,,Aproape de adevar”.
Kyra Sedgwick recunoaşte că de multe ori a trebuit să-i sacrifice pe ai ei pentru carieră, iar în acele momente, soţul ei, Kevin Bacon, a fost cel care a păstrat unitatea familiei.
,,Cînd a zis Da, Kevin a spus doar pentru mine, ca persoană, nu pentru actriţa Kyra Sedgwick. Însă de-atunci a trebuit sa mă împartă cu multe persoane, iar eu am devenit foarte independentă. Uneori trebuie să stau departe de familie chiar şi pentru 6 luni, iar în acest timp el este acela care are grijă de copii. Alteori sînt atît de obosită după o zi lungă de filmare încît atunci cînd ajung acasă nu pot deschide gura pentru a purta orice fel de conversaţie, darămite vreuna profundă….”, mai spune vedeta din ,,Aproape de adevar”.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending