Connect with us

ȘTIRI

L-ați văzut pe Iohannis? Uitați că este aici!

Published

on

Iohannis
Reclame

București, 13 martie, 2024 – Partidul Mișcarea România Suverană adresează public o întrebare retorică tuturor cetățenilor României și clasei politice: L-ați văzut recent pe Președintele Klaus Iohannis? Într-o perioadă în care țara noastră se confruntă cu provocări interne și externe semnificative, absența și lipsa de implicare a Președintelui în administrarea îndatoririlor prezidențiale nu doar că sunt evidente, dar devin și profund îngrijorătoare

În contextul în care Președintele Iohannis își lansează candidatura pentru funcția de Secretar General al NATO, Partidul Mișcarea România Suverană își exprimă profunda dezaprobare față de această atitudine care ignoră complet responsabilitățile prezidențiale! Această aspirație, deși poate fi văzută ca un obiectiv ambițios pe scena internațională, nu ar trebui să eclipseze nevoile imediate și problemele cu care se confruntă cetățenii români în viața de zi cu zi.

Este de neconceput ca în timpuri atât de critice, când România se confruntă cu provocări economice, sociale și de securitate, liderul națiunii noastre să fie mai preocupat de avansarea propriei cariere pe plan internațional decât de îndeplinirea mandatului său prezidențial! Președintele Iohannis pare să uite că a fost ales de poporul român pentru a servi interesele naționale, nu pentru a-și neglija datoriile în căutarea unor noi oportunități personale.

Prin urmare, Partidul Mișcarea România Suverană solicită Președintelui Klaus Iohannis să își reevalueze prioritățile și să își reafirme, măcar în ultimul ceas, angajamentul față de poporul român! Este esențial ca Președintele să fie prezent, activ și implicat în gestionarea afacerilor statului, nu doar în jocurile de culise care vizează aranjamentele electorale, interesul personal de a-și asigura o poziție confortabilă după terminarea mandatului și vacanțe prelungite.

În aceste momente decisive, România merită un lider care nu doar să fie prezent fizic, dar este și profund implicat în rezolvarea problemelor cu care se confruntă națiunea. Absența continuă și lipsa de interes a Președintelui Iohannis nu fac decât să slăbească încrederea în instituția prezidențială și să submineze stabilitatea și progresul pe care poporul român și le dorește și le merită.

Partidul Mișcarea România Suverană rămâne angajat în lupta pentru o Românie suverană, prosperă și bine guvernată, și își exprimă speranța că Președintele Iohannis își va reevalua poziția și va acționa în consecință, punând nevoile și interesele poporului român deasupra oricăror ambiții personale!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending