Connect with us

AUDIENȚE TV

La “Dansez pentru tine” a plouat torential cu 3 tone de apa, dar si cu audiente maxime! (vezi cifre)

Published

on

In prima editie din noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” a plouat in ringul visurilor si la propriu, dar si la figurat, cu multe note si momente de 10!

Telespectatorii Pro Tv au fost alaturi de perechile concurente pe tot parcursul editiei, astfel ca timp de aproape 5 ore cat a durat emisiunea, intre 20.30 – 1.23, Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, inregistrand o medie de audienta pe toate targeturile mai mare decat cea a urmatoarelor doua posturi clasate la un loc.

Peste doua milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in minutul de aur, 20.53, primul episod al competitiei visurilor, care a inregistrat un varf de audienta de 12,8 puncte de rating si 30 % din cota de piata pe intreg publicul din mediul urban. Peste 40% din telespectatorii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban care se uitau la televizor la ora 23.04, urmareau “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending