Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

După un sfert de secol de la Revoluţie, Televiziunea Română a invitat publicul să viziteze ceea ce a devenit un simbol al mişcării populare din decembrie 1989, Studioul 4. Luni, între orele 10:00 şi 16:00, românii au putut vedea platoul din care a fost transmisă în direct Revoluţia, fotografii din acele zile, dar şi o expoziţie cu tehnica militară folosită atunci de Armata Română, noteaza stiriletvr.ro

ute de curioşi au venit să vadă platoul de unde s-a transmis Revolutia în direct, fotografiile din acele zile şi o expoziţie cu aparatură şi tehnică militară. Printre ele şi uniforma unui colonel care şi-a pierdut viaţa în timp ce apăra MApN. Printre vizitatori s-a numărat şi ministrul Agriculturii, însoţit de fiul său.

Când a început prima emisie din studioul 4 din timpul Revoluţiei din 1989 a fost semnul clar că dictatura comunistă se clatină şi că poporul este pe cale să ia puterea.În timpul zilelor fierbinţi din decembrie 1989, Studioul 4 a adunat zeci de ore de emisie. Prin platou s-au perindat viitori preşedinţi, oameni simpli, muncitori, militari.

De aici au fost lansate apeluri alarmiste, s-au transmis tot felul de ştiri, unele care au salvat vieţi, însă altele – false sau exagerate.

Foto si Video Credit: TVR

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending