Connect with us

EVENTS

VIDEO La 25 de ani de la Revolutia din ’89 studioul 4 din TVR a fost deschis publicului

Published

on

După un sfert de secol de la Revoluţie, Televiziunea Română a invitat publicul să viziteze ceea ce a devenit un simbol al mişcării populare din decembrie 1989, Studioul 4. Luni, între orele 10:00 şi 16:00, românii au putut vedea platoul din care a fost transmisă în direct Revoluţia, fotografii din acele zile, dar şi o expoziţie cu tehnica militară folosită atunci de Armata Română, noteaza stiriletvr.ro

ute de curioşi au venit să vadă platoul de unde s-a transmis Revolutia în direct, fotografiile din acele zile şi o expoziţie cu aparatură şi tehnică militară. Printre ele şi uniforma unui colonel care şi-a pierdut viaţa în timp ce apăra MApN. Printre vizitatori s-a numărat şi ministrul Agriculturii, însoţit de fiul său.

Când a început prima emisie din studioul 4 din timpul Revoluţiei din 1989 a fost semnul clar că dictatura comunistă se clatină şi că poporul este pe cale să ia puterea.În timpul zilelor fierbinţi din decembrie 1989, Studioul 4 a adunat zeci de ore de emisie. Prin platou s-au perindat viitori preşedinţi, oameni simpli, muncitori, militari.

De aici au fost lansate apeluri alarmiste, s-au transmis tot felul de ştiri, unele care au salvat vieţi, însă altele – false sau exagerate.

Foto si Video Credit: TVR

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending