Connect with us

ALL MEDIA

La 42 de ani şi 90 de kg a vrut să participe la Next Top Model by Cătălin Botezatu

Published

on

Douăsprezece tinere superbe sunt gata să lupte la Antena 1, începând cu 3 februarie, pentru a dovedi că următoarea Claudia Schiffer este chiar una dintre ele.

Alegerea celor 12 nu a fost deloc uşoară. La preselecţia naţională s-au prezentat peste 5000 de concurente, nu toate având măsurile impuse de standardele acestei meserii. Cea mai în vârstă dintre participantele la casting avea 42 de ani şi 90 de kilograme. Ajunsă în faţa juriului, aceasta şi-a scos bluza, rămânând doar în sutien şi a defilat prin faţa lui Cătălin Botezatu, a Mirelei Vescan, lui Liviu Ionescu, lui Gabriel Hennessey şi a lui Laurent Tourette – membrii juriului.

Ştia că nu are şanse la participarea în emisiune, însă a vrut să-şi îndeplinească visul de a fi, măcar pentru câteva minute, manechinul lui Cătălin Botezatu.

Dacă participanta de 42 de ani s-a dezbrăcat din proprie iniţiativă, o alta, mult mai tânără, a fost dezbrăcată chiar de Botezatu. Pentru a se convinge că nu are implanturi la sâni, mai ales că avea deja în buze, designer-ul a pus o domnişoară, dintre cele prezente la casting, să îşi dea jos sutienul.

Fata nu a avut o problemă cu acest lucru, dar a fost preocupată să afle când se va difuza  emisiunea pentru a şti să îi spună bunicii să se uite la un alt program.

Show-ul care va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.20, va fi spectaculos, iar telespectatorii Antena 1 se vor putea bucura împreuna cu cele 12 concurente de locaţii luxuriante, şedinţe foto inedite, prezentări de moda în marile capitale ale lumii sau invitaţi deosebiţi.

Creat şi produs de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15-lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunator. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate.

Prin intermediul postului Antena 1 care a adus acest format în ţară, România are acum ocazia să dovedească faptul că în ceea ce priveşte frumuseţea, are un cuvânt important de spus pe toate meridianele.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau