Zona Zero – TVR 1: La 86 de ani, o femeie vrea să alerge la campionatul de atletism

0
484

Irina Păcurariu şi Cristian Tabără continuă să aducă faţă în faţă, la ”Zona Zero”, oameni care împlinesc dorinţele exprimate de semenii lor pe bulina emisiunii de la TVR 1.

 

Are 86 de ani şi o poftă de viaţă pe care i-o citeşti cu uşurinţă în ochii veseli şi iscoditori. E multiplă campioană naţională şi internaţională la marş, crede că fiecare dintre noi are obligaţia de a-i ajuta pe cei care au nevoie şi îşi stabileşte mereu câte un obiectiv important de îndeplinit. A venit alergând pe bulina de la ”Zona Zero” pentru a ne spune cât de tare îşi doreşte să ajungă la campionatul de atletism din Brazilia.

Între un meci al echipei pe care o deţine şi o vizită de lucru la Parlamentul European, Gigi Becali a găsit timp să urmărească emisiunea ”Zona Zero” şi a decis să îşi pună semnătura în dreptul unui vis împlinit. Aşa se face că a donat 30 000 de euro pentru ca aparatul de spart pietre la rinichi de la Spitalul CFR 2 să poată fi reparat şi astfel mii de oameni cu probleme renale să-şi recapete speranţa la o viaţă normală.

Visul solistei trupei de rock gotic Tiarra are toate şansele să se împlinească. Dorinţa Andei de a avea o rochie neagră de mireasă, exprimată în ediţia din 5 aprilie a emisiunii de la TVR 1, a ajuns la urechile unui designer celebru, care a venit în platoul emisiunii cu o surpriză. Cum va arăta solista când va merge la altar – vedeţi joi seară, la ”Zona Zero”.

Comentarii