La Ambasad’Or Home Black Friday durează o săptămână! Vezi ce ofertă irezistibilă ai dacă achiziționezi un apartament până la finalul lunii Noiembrie!

0
525

Ambasad’Or Home, cel mai nou și modern complex rezidențial din Nordul Bucureștiului, cu o investiție 100 % românească, prelungește oferta de Black Friday până la finalul lunii Noiembrie! Astfel, dacă achiziționați un apartament în luxosul complex primiți un discount de 4000 de Euro.

Ambasad’Or Home a luat naștere în anul 2017, din dorința omului de afaceri Nicușor Stan de a oferi apartamente de lux la prețuri accesibile. Situat în Otopeni, în apropierea aeroportului, a complexului comercial Băneasa și a clădirilor de birouri din zona de Nord, Ambasad’Or Home dispune de 4 blocuri separate printr-un spațiu verde imens.

Accesul în cadrul complexului este privat pe bază de card, acesta fiind păzit 24 de ore. Apartamentele beneficiază de finisaje de lux, geamuri salamandră în două anotimpuri cu 6 straturi de geam tripan, terase spațioase, încălzire prin pardoseală și construcție 100 % din cărămidă puroterm.

Dacă doriți să vă mutați, nu ratați discountul de 4000 de Euro. Contactați rapid Ambasad’Or Home și solicitați o ofertă!

Comentarii