Connect with us

BAZAR

La Bucuresti va avea loc Conferinta Internationala de Psihoterapie Experientiala, in premiera

Published

on

 
Conferinta este organizata de Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana -Institutul SPER in colaborare cu Universitatea din Bucuresti – Centrul de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Scoala Doctorala si Departamentul de Master in Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare – PEU) sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.
Scoala experientiala va lanseaza invitatia de a participa la activitatile mult diversificate si consistente ale acestei conferinte (prezentare de lucrari si postere, o masa rotunda, 2 prelegeri si un numar de 30 de workshop-uri), care va ofera ocazia sa aflati si mai ales sa beneficiati interactiv de experientele profesionale si formative ale multor specialisti, formatori, cadre didactice universitare, doctori si doctoranzi in domeniul psihologiei, optimizarii umane si psihoterapiei.
Tema generala a conferintei din acest an este generoasa si permite reunirea unor specialisti si aspiranti la profesionalizare de calitate in domenii aplicative interconectate (educatie, sanatate, resurse umane), cu impact semnificativ in schimbarile actuale ale lumii in care traim. De la preventie la interventie terapeutica si optimizare umana, vom acorda atentia cuvenita tuturor posibilitatilor de a ne implica activ, creativ si realist in rezolvarea problemelor legate de cunoasterea, asistarea si dezvoltarea persoanelor si organizatiilor.
Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea si coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshops.
Lucrarile acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate in Journal of Experiential Psychotherapy (revista acrediata CNCSIS categoria B+ si indexata BDI).

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: