Connect with us

BAZAR

La Bucuresti va avea loc Conferinta Internationala de Psihoterapie Experientiala, in premiera

Redactia Radar de Media

Published

on

Conferinta este organizata de Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana -Institutul SPER in colaborare cu Universitatea din Bucuresti – Centrul de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Scoala Doctorala si Departamentul de Master in Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare – PEU) sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.
Scoala experientiala va lanseaza invitatia de a participa la activitatile mult diversificate si consistente ale acestei conferinte (prezentare de lucrari si postere, o masa rotunda, 2 prelegeri si un numar de 30 de workshop-uri), care va ofera ocazia sa aflati si mai ales sa beneficiati interactiv de experientele profesionale si formative ale multor specialisti, formatori, cadre didactice universitare, doctori si doctoranzi in domeniul psihologiei, optimizarii umane si psihoterapiei.
Tema generala a conferintei din acest an este generoasa si permite reunirea unor specialisti si aspiranti la profesionalizare de calitate in domenii aplicative interconectate (educatie, sanatate, resurse umane), cu impact semnificativ in schimbarile actuale ale lumii in care traim. De la preventie la interventie terapeutica si optimizare umana, vom acorda atentia cuvenita tuturor posibilitatilor de a ne implica activ, creativ si realist in rezolvarea problemelor legate de cunoasterea, asistarea si dezvoltarea persoanelor si organizatiilor.
Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea si coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshops.
Lucrarile acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate in Journal of Experiential Psychotherapy (revista acrediata CNCSIS categoria B+ si indexata BDI).

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending