Connect with us

Business

La ce să fii atent când îţi alegi o maşină de cusut electrică?

Published

on

Maşinile de cusut electrice i-au cucerit atât pe profesionişti, cât şi pe amatorii care doresc să îşi poată rezolva micile probleme apărute la haine în confortul locuinţei lor. Cu un design compact, uşor de transportat, de îngrijit şi de folosit, rapide şi eficiente, cu sute de operaţiuni de coasere memorate şi alte câteva mii uşor de introdus în memorie, maşinile de cusut electrice sunt astăzi un prieten de nădejde pentru orice pasionat de croitorie. Pe piaţă există sute de modele de maşini de cusut electrice, fiecare cu funcţii din ce în ce mai sofisticate şi cu design din ce în ce mai atrăgător

 

Criterii importante de bifat când îţi alegi viitoare ta maşină de cusut

Ca să alegi modelul potrivit pentru tine poţi să ţii cont de câteva sfaturi utile.

În primul rând te gândeşti ce fel de maşină vrei, pentru ce nivel de experienţă. Eşti amator, eşti expert, avansat, ai o afacere şi eşti profesionist, ai nevoie de maşini de cusut ieftine puternice sau de unele mai scumpe şi mai sofisticate. Dacă, de pildă, eşti mic producător cu nişte maşini de cusut ieftine nu prea ai ce face, e recomandat să cumperi maşinile industriale, care pot face orice finisaje ai nevoie rapid şi pot coase sau broda exact cum îţi doreşti.

În al doilea rând când alegi o maşină de cusut casnică sau industrială e bine să ştii şi ce tip de aplicaţii vei face. Dacă doar coşi lucruri şi ai nevoie de n tipuri de cusături atunci o maşină de cusut casnică obişnuită e tot ce ai nevoie. Dacă însă vrei şi brodare, matlasare, surfilare, fel de fel de tivuri şi cusături deosebite, atunci ai nevoie de un model complex, care va avea şi un preţ mai piperat.

În al treilea rând, tot la capitolul preţ trebuie să fii atent şi la raportul vizavi de calitate. Nu dă prea mult pentru produse care nu îţi oferă multe funcţii şi care nu prea sunt puternic.

În al patrulea rând atenţie şi la suveica, care e verticală sau orizontală, mai simplă e cea orizontală, e de preferat ca suveica să fie din metal. Nu în ultimul rând maşina de cusut ideală are şi o mulţime de funcţii, de la infiletare automată la reglajul distanţei dintrea ac şi platformă, braţe mobile, prindere în şapte puncte, până la brodare, triploc, creare butoniera sau iluminare.

De luat în seamă sunt şi brandul şi accesoriile, în general se recomandă brandurile mari şi importante, care investesc mereu în calitatea produselor şi în liniile de producţie. Mai contează şi firma care le distribuie, să fie cât mai veche pe piaţă şi să aibă contracte cu marii producători de maşini de cusut.

 

Advertisement

Maşinile de cusut de la furnizori de top te vor ajuta să faci tot ce ai nevoie într-un timp scurt

În România una dintre firmele de la care puteţi lua cu încredere ce maşini electrice doriţi este Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de mașini de cusut Brother din România.

Cei 16 ani de experienţă şi sutele de produse vândute atât în industrie, cât şi în rândul utilizatorilor casnici recomandă firma pentru oricine îşi doreşte maşini de calitate şi foarte rezistente. 100 de furnizori, maşini de cusut şi brodat pentru ateliere mici sau fabrici, consultanţă şi suport, service autorizat, garanţiile extinse de trei ani, suport local şi reţea de distribuitori în întreaga ţară, iată doar câteva dintre avatajele oferite de firma cu experienţă.

Maşinile de cusut disponibile în ofertă au diplay LCD, uşor de citit, setări intuitive, presetate sau personalizabile, sute de cusături diverse disponibile imediat din meniuri, iluminarea zonei de coasere şi sisteme automate pentru majoritatea funcţiilor utile la fiecare folosire. Comenzile se livrează rapid în toată ţara, produsele sunt calitative şi au greutăţi mici, sunt uşor de curăţat şi de folosit indiferent că eşti profesionist sau amator, pasionat de croitorie.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending