Connect with us

Life Style

La ce tratamente de înfrumuseţare apelează femeia modernă

Avatar

Published

on

Conștientizăm tot mai mult puterea pe care o deține azi o apariție îngrijită. Un ten neted și luminos și un trup armonios sunt mai mult decât o carte de vizită cu profil atrăgător.

Să te simți bine în pielea ta, să fii frumoasă la interior și la exterior, îți va da o încredere în tine contagioasă, te va împăca cu sufletul și cu spiritul tău.

Din fericire, femeia modernă a înțeles că a avea grijă de ea, a apela la tratamente de înfrumusețare este mai mult decât un moft, e o datorie față de sine.

Să mergi la salon nu mai este demult cheia spre admirația celorlalți, e garanția propriei fericiri. Mulțumirea pe care o vei simți știind că te pui pe primul plan, satisfacția de a te ști capabilă să ai grijă de tine și, mai ales, relaxarea pe care o vei experimenta, sunt pur și simplu neprețuite.

SKiN MedSpa îți spune care sunt tratamentele de înfrumusețare la care apelează femeia modernă! Iată pentru ce optează în ziua de azi femeile cu trup, suflet și minte la fel de frumoase!

 

Hidrodermabraziunea cu JetPeel

Ai fost satisfăcută de rezultatele microdermabraziunii, dar tânjești după mai mult? Viitorul frumuseții răspunde la apel: hidrodermabraziunea este cea mai nouă descoperire din domeniul tratamentelor faciale pentru femei moderne și cea mai apreciată, totodată.

 

Ce face, mai exact, JetPeel? Revitalizează pielea, tratează petele, cicatricile, urmele de la acnee, curăță în profunzime, reduce ridurile, crește elasticitatea pielii și stimulează metabolismul celular. Dacă ți se pare o listă prea lungă de beneficii pentru a putea fi tradusă în realitate, află că JetPeel nu vine de nicăieri, ci este inspirat de realizările cele mai avansate ale industriei de echipament aerospațial, conjugate cu inovațiile medicinii estetice. Astfel, dispozitivul unic curăță pielea în profunzime, combinând oxigen de puritate 100% cu un cocktail de substanțe active deosebit de eficiente.

 

Practic, printr-un jet de aer propulsat la o viteză supersonică, toate impuritățile pielii sunt „rașchetate”, tenul este purificat în profunzime, iar apoi este hidratat cu o ședință de mezoterapie fără ace.

 

Un alt avantaj wow al hidrodermabraziunii cu JetPeel este că nu presupune niciun disconfort, fiind non-invaziv. Dimpotrivă, te vei simți ca la un masaj, pentru ca la final să te trezești, precum Frumoasa din pădurea adormită, cu un ten nou nouț. Pentru rezultate fabuloase, sunt necesare circa 4 – 6 ședințe de hidrodermabraziune JetPeel, la o distanță de  7 zile una de cealaltă.

 

LPG Cellu M6 Alliance Premium cu sistemul patentat endermolift

    
Pentru acelea dintre noi care ne dorim o față ridicată și întinerită, dar în mod natural, soluția este LPG CelluM6 Alliance.

Un studiu condus de Profesorul Humbert pe persoane care au urmat un tratament LPG de 20 de ședințe dovedește că endermologia crește producția de acid hialuronic cu 80%, cea de elastină cu peste 45%, iar cea de colagen cu aproape 8%.

Rezultatele sunt vizibile: un ten mai omogen, o diminuare a imperfecțiunilor, a pungilor și a cearcănelor, o reducere a ridurilor fine și estomparea ridurilor profunde, o îmbunătățire generală a aspectului pielii și reducerea ptozei la nivelul ovalului feței.

 

 

Validată științific cu peste 129 de studii științifice, LPG CelluM6 Alliance

  • umple ridurile întrucât de la vârsta de 25 de ani se degradează treptat substanțele vitale pentru tinerețea pielii, precum colagenul, care îi conferă rezistență dar și elastina, care conferă pielii elasticitate.
  • redensifică pielea: dat fiind că odată cu trecerea anilor ovalul feței își pierde fermitatea și tonusul, șanțurile nazolabiale se lărgesc, pleoapele se relaxează.
  • detox pentru ten: întrucât stresul, poluarea, lipsa somnului sau fumatul sunt toți factori care distrug pielea: micro-circulația venoasă și limfatică încetinește și se acumulează toxinele.
  • elimină bărbia dublă:neatractivă, bărbia dublă afectează atât bărbații cât și femeile de toate vârstele: deformează trăsăturile și îngreunează fața.

 

Recomandarea SKiN MedSpa? Aplică înainte de ședință vitamina C, deoarece favorizează producția de colagen, iar astfel este dublat efectul tratamentului.

 

Injecțiile cu acid hialuronic

Vedeta incontestabilă din skincare este, fără urmă de îndoială, acidul hialuronic. Regăsit în mod natural în piele, articulații și în ochi, acidul hialuronic hidratează și atrage apa în piele, dar nivelurile sale sunt erodate odată cu trecerea anilor. Fillerele cu acid hialuronic sunt o soluție extraordinară pentru toate tipurile de riduri, umplându-le, dar și pentru cicatrici sau linii fine. În mai puțin de 30 de minute, vei avea un ten fără cusur iar rezultatele se vor menține între 4 luni și un an de zile, în funcție de calitatea fillerului ales ales.

Nu ne oprim aici: acidul hialuronic este folosit și pentru a da volum pomeților, pentru buze voluptoase, pentru pielea ridată de pe mâini sau pentru a atenua imperfecțiunile lobilor urechii. De asemenea, această extraordinară substanță reface conturul mandibular și este utilizată în rinoplastia fără bisturiu. Se scrie un nou capitol al istoriei de beauty!

 

La SKiN MedSpa venim în întâmpinarea femeilor moderne cu cele mai avansate tratamente de înfrumusețare și personal experimentat.

Vă răsfățăm trupul și sufletul cu cele mai apreciate proceduri de pe plan internațional, cu terapii exclusiviste și locație premium, care vă vor întări încrederea în forțele proprii.

E ușor să cucerești lumea, atunci când știi că ai o oază de relaxare și de fericire la care te poți întoarce mereu.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Life Style

Event design experience – şi evenimentele au nevoie de un designer

Avatar

Published

on

            Organizarea evenimentelor speciale marchează cele mai frumoase şi importante momente din viaţă. Din păcate, actuala pandemie a schimbat modul în care acestea sunt organizate şi limitează numărul participanţilor, cu scopul de a ne proteja. Dar chiar şi într-un cadru restrâns, putem crea clipe memorabile, respectând toate regulile necesare. Însă nu despre norme sau indicaţii este vorba în continuare, ci despre concepte creative şi una dintre cele mai populare practici din industria evenimentelor, designul experiențial de eveniment (event design experience).

 

În general, diferitele manifestări se bazează mult pe planificare, însă aria mangementului evenimentelor înseamnă mai mult de atât. Astăzi, un manager de evenimente trebuie să stăpânească nu doar arta organizării, dar să și surprindă prin creativitate. În plus, este necesar de înţeles de ce se organizează unele evenimente, care este impactul lor și faptul că transmit informații și emoții deopotrivă, sunt unice și adună oamenii împreună (chiar şi numai virtual sau în aer liber, cu distanţele aferente).

            Și evenimentele au nevoie de un designer ! Afirmaţia nu este una care pur şi simplu sună bine, este o abordare ce „reprezintă conceperea unei structuri pentru o manifestare, expresia conceptului atât verbal, cât și vizual, iar în final, execuția acestuia.” Aşa afirmă cei mai cunoscuţi practicieni din domeniu care scriu cu fiecare eveniment, literatura de specialitate. Cu alte cuvinte, designul înseamnă catering, conținut, divertisment, mediul sau atmosfera, etapa de producție, programul și tema evenimentului. Orice detaliu, de la decor și până la mâncare, contează. Se încearcă pe cât posibil îmbinarea funcționalului cu latura estetică, iar acestea sunt doar câteva etape către un eveniment de succes. Evident că toate ideile frumoase, se cer adaptate noului context, pentru ca orice manifestare să se desfăşoare în deplină siguranţă.

 

Dar revenin la conceptul de creativitate din evenimentele speciale. Cu rădăcini în marketingul experiențial, proiectarea experienței de eveniment înseamnă crearea unei legături emoționale cu participanții la eveniment, este promovată interacțiunea (chiar şi virtuală), iar mesajul este transmis pe cât posibil prin toate cele cinci simțuri (aşa cum spune literatura de specialitate). De aceea, trebuie urmărite cele șapte elemente amintite mai sus. Ambientul se dorește a fi unul atractiv din punct de vedere vizual, dar în concordanță cu tema, de la muzică, până la aperitive, parfumul locului, dar și texturile care îmbracă salonul, dacă de exemplu, ne referim la un eveniment de familie.

Alături de planner, designerul de evenimente este partea creativă a echipei. Aşa că, printre întrebările adresate clientului, se numără care sunt culorile preferate, până la ce decor își imaginează. Așa ar lua naștere brieful, pe baza căruia se va elabora strategia experienței de eveniment, conceptul și toate elementele designului. O imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, așa că pentru pitch, clienţii pot fi plăcut surprinşi cu o previzualizare a evenimentului, grație soft-urilor speciale. Spre final, urmează bugetul şi de ce nu, un posibil model de evaluare post-eveniment.

Cu rădăcini în management, comunicare, relaţii publice şi chiar design de interior, conceptul de event design experience a creat cele mai deosebite evenimente, care au mereu la bază un concept bine definit. Cu speranţa că totul va fi bine, propun o idee interesantă prin care Kylie Carlson, event designer, descrie creativul din domeniul evenimentelor: „Ca să fii designer de evenimente, ai nevoie de răbdarea unui sfânt, pielea unui aligator și inima unui artist.”

Sursă imagini: pinterest.com / freepik.com

 

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Nu vă feriţi de culorile pământii în amenajarea casei – idei și soluții de la DecoDepot

Avatar

Published

on

decoratiuni casa decodepot.ro

Toată lumea visează la un cămin primitor, la o atmosferă caldă acasă. Decorul creat este cel care dictează parțial starea de bine pe care o avem. Așadar pare o tendință firească integrarea unor culori plăcute, vii, expresive, vibrante. Trecând peste prejudecata culorilor pământii ca fiind cele care pot plictisi vizual, o astfel de soluție cromatică permite combinații interesante, de fapt.

Culorile pământii sunt toate cele care se corelează cu solul și mineralele naturale, derivate de la maro, negru. Paleta de culori de pământ stă la baza nuanțelor calde. Putem corela aici și tonurile asimilate cu frunzele, cerul sau soarele, de ce nu.

În magazinele de profil, cu decoratiuni interioare, DecoDepot spre exemplu, varietatea culorilor este destul de mulțumitoare încât să regăsim și combinațiile sugerate. Folosiți ocru, cărămiziu, teracotă, taupe, bronzul fără teamă că decorul va fi plictisitor. Iată cum:

Evitați maroul predominant

Într-adevăr, ce e prea mult strică, iar maroul poate da un aer mai mohorât. Orice nuanță pământie poate fi combinată cu nuanţe neutre luminoase, cu alb, bej, pentru a avea un echilibru cromatic, dar și un contrast plăcut în același timp.

Foarte ușor de creat un decor a la anii 60 sau 70 sau un decor modern

Pentru nostalgici și pasionați de stil vintage, prin paleta de culori pământii poate fi destul de ușor de creat un decor specific anilor 60 sau 70. Într-o asociere cu decorațiuni verzi sau aurii regăsite la Decodepot.ro va fi cu atât mai bine.

Într-o cameră de zi pot fi folosite combinații de culori neutre – alb, negru sau gri – cu pasteluri de orice fel și ceva nuanțe ce adaugă mai multă lumină, tonuri fluorescente de ce nu.

La polul opus sunt cei care preferă mai degrabă stilul modern de amenajare. Nici aici nu este prea greu de obținut un decor plăcut. De data aceasta baza va fi despre combinațiile alb-negru; pot fi adăugate elemente ocru cu tente de galben sau roșu. Într-un dormitor în care domnește relaxarea, combinația de maro și un ton de albastru pal poate fi ideală. În completare pot exista și decorațiuni albe, bej sau ocru.

Pentru iubitorii de verde, iată și o altă veste bună: verdele poate fi integrat mai ușor ca oricând într-un decor unde culorile pământii sunt baza. Prezența verdelui poate fi chiar și numai despre plantele de apartament, așezate în ghivece interesante. În acest sens pereții ar trebui să fie o culoare neutră, de gri spre exemplu.

Decor de vis în casă sau în grădină, de la aceeași sursă

Pentru că decorul întregește eforturile de a face dintr-un spațiu acel acasă unde ne simțim confortabil, nu este de ignorat nici faptul că spațiul verde – grădina, terasa, mica curte etc. – merită la fel de multă atenție ca interiorul. Mai cu seamă că în sezonul cald orele petrecute aici sunt mai îndelungi, iar serile cu atât mai plăcute.

DecoDepot propune decoratiuni gradina cu mult accent pe materiale naturale, ceramică, piatră. Pot fi alese cele ce au patina timpului, în stil antichizat, dar și variante mai colorate, decorațiuni moderne.

Oferta completă o regăsiți în cadrul magazinului online decodepot.ro, unde și categorii de decorațiuni specifice pentru anumite spații pot fi regăsite.

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Fata Dianei Bianca, cunoscută și ca Barbie de România a intrat prima la Medicină

Avatar

Published

on

Sexy afacerista Diana Bianca – Barbie de România, așa cum mai este cunoscută are o fiica la fel de frumoasă și de deșteaptă! Fiica afaceristei a dezvăluit ce notă a obținut în urmă examenului de admitere la medicina. A intrat PRIMA, cu nota 9.80!!!!!

Poate că mulți s-ar fi așteptat la o notă mică, ținând cont de faptul că fiica Dianei este, cum se spune în popor, un “copil de bani gata”.  Ei bine, expresia nu își găsește justificarea în cazul de față. ”Barbie de România” are toate motivele pentru a fi mândră, atâta vreme cât fiica ei a obținut nota…9.80.

Bianca, fiica Dianei este un copil cuminte și din ce se poate vedea pe rețelele de socializare, aceasta are o relație de prietenie cu mama ei și sunt foarte apropriate. Din sursele Dianei am aflat că Bianca este un copil exemplu, deoarece pe lângă acest exament pe care l-a trecut cu brio, ea este studentă și în anul II la Facultatea de Psihologie, aceeași facultate pe care a făcut-o și mama ei.

Însă nici mama nu se lasă prea jos, Diana a luat BAC-ul cu nota 10 la cinci materii, în fiecare an avea premii la Olimpiadele Naționale și a intrat la Facultatea de Psihologie a șasea din 1700 de candidați.

Până la urmă, cum spune și o vorba din popor: “Așa mama, așa fiica!”.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0