Connect with us

ALL MEDIA

La ceas de sărbătoare, Universitatea din Bucureşti îşi ia PR pro bono

Published

on

Universitatea din Bucureşti sărbătoreşte anul acesta 150 de ani de existenţă, aşa că  va lansa o campanie de comunicare, ce va fi realizată în colaborare cu Image PR, scrie Daily Business.ro.

Compania Image PR va furniza, pro bono, servicii de consultanţă în comunicare strategică, relaţii cu media şi liderii de opinie şi comunicare online.

Scopul acestor servicii îl reprezintă promovarea unor evenimente precum: Festivalul de Cultură al Universităţii din Bucureşti, Expoziţie de fotografie în pasajul de la Universitate, Lansarea albumului aniversar Universitatea din Bucureşti sau Ceremonia de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea Universităţii din Bucureşti.

Informaţii mai detaliate despre evenimentele dedicate celebrării a 150 de ani de existenţă a Universităţii din Bucureşti pot fi găsite, accesând site-ul: 150.unibuc.ro sau pagina de Facebook Universitatea din Bucureşti.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending