La DIVA ai filme festive în fiecare zi. Descoperă premierele din săptămâna 23 - 28 noiembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

SPECIAL

La DIVA ai filme festive în fiecare zi. Descoperă premierele din săptămâna 23 – 28 noiembrie

Published

on

Foto Credit: DIVA

DIVA este Locul filmelor de Crăciun unde continuă difuzarea filmelor festive, în fiecare zi, întreaga zi. Cu premiere romantice marți, vineri și duminică, săptămâna 23 – 28 noiembrie aduce povești noi, precum cea a unei tinere care dorește să fie apreciată pentru calitățile sale, a rivalității dintre doi reporteri și despre o scrisoare de dragoste sosită la momentul potrivit în viața unei jurnaliste. 

Marți, 23 noiembrie, ora 20.00 petrecem un Crăciun la Glenbrooke (A Glenbrooke Christmas, 2020). Dorind să fie acceptată pentru cine este ea cu adevărat și nu doar pentru averea ei, moștenitoarea Jessica (Autumn Reeser) se îndreaptă spre micul oraș Glenbrooke, unde descoperă bucuriile unui Crăciun simplu, o comunitate și poate chiar iubire alături de Kyle (Antonio Cupo). Autumn Reeser și Antonio Cupo au jucat împreună deja în 4 filme. 

Advertisement

Vineri, 26 noiembrie de la ora 20.00 spunem Bună dimineața, Crăciun! (Good Morning Christmas! 2020). Melissa (Alison Sweeney din filmul „Christmas at Holly Lodge”) și Brian (Marc Blucas, „Holiday for Heroes”) sunt un cuplu de prezentatori trimiși să transmită în direct dintr-un orășel de Crăciun. Perechea pretinde că se înțelege doar de dragul publicului, dar în spatele camerelor relația dintre ei este foarte dificilă. Cei doi ajung prinşi într-un plan care îi constrânge să „se îndrăgostească”, dar oare vor realiza de ce există permanent o tensiune între ei ? 

Duminica, 28 noiembrie, ora 16.00 aşteptăm o Scrisoarea de Crăciun (Christmas Love Letter, 2019). Amalie Hess (Ashley Newbrough) este o jurnalistă care scrie o rubrică de sfaturi în relații și primește o scrisoare anonimă de dragoste într-o felicitare de Crăciun. Extrem de curioasă și în goana după un nou subiect, ea se întoarce în orașul natal să dezlege misterul expeditorului, iar în investigațiile ei va descoperi și un nou sentiment.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending