Connect with us

Premieră TV

La DIVA fiecare duminică este romantică

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

Ultima lună de primăvară aduce la DIVA câte două filme romantice în fiecare duminică, de la ora 16:00! Vom înțelege că, aşa cum spune o vorbă, iubirea trece prin stomac, cum cel mai bun prieten pe care îl poate avea un om are blană și e foarte afectuos, cum arată iubirea la fermă și dragostea apare când te aștepți mai puțin. 

Pe 8 mai la DIVA sunt prezenți bărbații care știu să gătească. Chiar în fața mea (Right in Front of Me, 2021) este filmul difuzat în premieră. Carly (Janel Parrish) primește a doua șansă să retrăiască o iubire din facultate, dar nu e sigură cum poate impresiona până când noul prieten, Nick (Marco Grazzini), o ajută cu un sfat. Nick este ajutor de bucătar, extrem de talentat, inovativ în bucătărie și cu o personalitate încântătoare. Tot ce trebuie Carly să facă este să îl privească cu adevărat, să îi acorde o șansă și să spună „da” destinului! Ora 18:00 aduce un Meniu cu dragoste (Love on the Menu, 2019) și un bucătar ce trebuie să facă un compromis pentru a-și salva afacerea. 

Duminică, 15 mai, DIVA prezintă pe micile ecrane două filme cu cea mai emoționantă formă de iubire, cea a animalelor de companie. Când copiii lor vor să adopte același câine, doi părinți singuri ajung să se cunoască în filmul Pețitor cu blăniță (Love to the Rescue, 2019). De la ora 18:00 soldatul Jack vine să-și ia câinele, de la Ally, care nu pare dispusă să se despartă de el în filmul Un cățel pentru doi (Love and Sunshine, 2019).

22 mai vine la DIVA cu două filme romantice ce au acțiunea plasată la fermă. Dragostea se înfiripă în mod natural între Stephanie (Pascale Hutton) și Alex (Sam Page), un propietar de fermă ce găzduiește filmările pentru o emisiune TV în filmul Jumătatea mea (My One and Only, 2019). Iar Abby se întoarce acasă, în Texas, unde revede un fost iubit în filmul În inima Texasului (A Feeling of Home, 2019) de la ora 18:00.

Advertisement

Două femei independente au șansa la iubire în filmele de pe 29 mai. Primul film, Pe gustul meu (Just My Type, 2020), o prezintă pe Vanessa (Bethany Joy), o jurnalistă din New York, care încearcă să obțină un interviu cu un autor mai interesant decât crezuse inițial. La ora 18:00 aflăm povestea lui Amy (Kelly Rutherford), care locuiește singură și primește o ofertă neașteptată care îi schimbă viața în filmul Dragostea, desigur (Love, of Course, 2018). 

Urmărește DIVA în mai și cele două filme romantice în fiecare duminica, de la ora 16:00!

Facebook: https://www.facebook.com/divaromania

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending