sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziunePremieră TVLa DIVA, noul an începe cu telenovela premieră în România - Durere...

  La DIVA, noul an începe cu telenovela premieră în România – Durere și vindecare

  Din Columbia, direct la DIVA, vine noua telenovelă premieră în România, Durere și vindecare (Enfermeras, 2021). Spitalul Santa Rosa își deschide larg porțile și prezintă munca, viața și pasiunile personalului medical, din 2 ianuarie, în câte două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 17:50.

  Trei motive pentru care publicul va fi atras de noua premieră:

  Primul este personajul principal, María Clara González (Diana Hoyos). Ea este asistent medical și mamă singură pentru cei doi copii ai ei. Ea trăiește o poveste de dragoste plină de suișuri și coborâșuri, fiind îndrăgostită de un bărbat mai tânăr.  

  Al doilea motiv îl reprezintă cazurile medicale interesante și intense, presărate cu momente emoționante. Este un serial care recreează universul spitalelor publice din America Latină din punctul de vedere al asistentelor. Fiecare episod are un caz medical specific care este rezolvat până la final, în timp ce intriga principală se dezvoltă. Serialul explorează dificultățile și realizările unei bresle de profesioniști, foarte apreciată de societate, dar cu venituri mici, care încearcă să-și depășească propriile probleme pentru a oferi tot ce e mai bun în ciuda conflictelor, a rivalităților, a iubirii și a greutăţii de acasă sau de la muncă.

  Al treilea motiv este oferit de întregul ansamblu de personaje bine conturate care luptă pentru iubire și vindecare. Între membrii colectivului se țes relații strânse de afecțiune, precum și între ei și pacienții lor, dar și o mulțime de intrigi și invidii. Toate acestea în timp ce fac tot ceea ce pot pentru a salva viețile pacienților și, uneori, propriile lor vieți.

  O parte dintre actorii protagoniști în primul sezon sunt: Wayne LeGette (Manuel Alberto Castro), Nina Caicedo (Solangie Velásquez), Julián Trujillo (Álvaro Rojas), Sebastián Carvajal (Carlos Pérez), Cristian Rojas (Camilo), Viviana Posada (Ivonne) și Maria Carolina Gómez (Claudia).

  Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17:50, Durere și vindecare, noua telenovelă de la DIVA, aduce pe micile ecrane un tablou al iubirii, suferinței și speranței.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente