Connect with us

Premieră TV

La DIVA se anunţă o iarnă romantică. Descoperă premierele ce îţi vor încălzi inima

Published

on

Foto Credit: DIVA
Reclame

Iarna poate fi un anotimp cald dacă e presărată cu priviri drăgăstoase și cuvinte romantice, inspirate de premierele de la DIVA. Filmele debutează duminică, 9 ianuarie, de la ora 16:00.

Pe 9 ianuarie este difuzat filmul Steaua inimii mele (Taking a Shot at Love, 2021). Cum poate ajuta o fostă profesoară de balet un jucător de hochei care trebuie să se recupereze după o accidentare ? Jena (Alexa PenaVega) încearcă să îl ajute pe atrăgătorul Ryan (Luke Macfarlane) să își recupereze mobilitatea gleznei cu ajutorul mișcărilor de balet. În schimb, el o învață cum să îşi revină după… o inimă frântă. Oare cum va decurge relația lor când el se va întoarce la echipa sa ?

Data de 16 ianuarie aduce la DIVA premiera filmului Excursia de lux (A Winter Getaway, 2021). Joe (Brooks Darnell) este un bărbat obișnuit, care primește cadou o excursie de lux. Courtney Evans (Nazneen Contractor) face parte din personalul care îl însoțește pe acesta în excursie și pare că îl apreciază sincer. Oare sentimentele ei se vor schimba când va afla că Joe nu este un milionar ? 

Pe 23 ianuarie aflăm povestea unui Sărut de zăpadă (Snowkissed, 2021). Kate (Jen Lilley) este o jurnalistă căreia nu îi plac călătoriile, dar trebuie să-i ia un interviu lui Noah (Chris McNally), un chipeș proprietar de pensiune și ajunge să-l ajute în noua lui carieră de ghid turistic. Dar cine pe cine va ghida și în iubire ? Asta rămâne de văzut!

Rămâi alături de DIVA în noul an cu filme romantice menite să încălzească începutul anului. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending