Connect with us

ALL MEDIA

La doar 16 ani, Julie lansează prima piesă în ,,Muzica ta” de la Radio 21

Published

on

Marţi, 4 mai, Cristi Stanciu şi Soci vor sta de vorbă în direct în „Muzica Ta” cu Julie, tânăra de doar 16 ani care îşi va lansa prima ei piesă, „Party Like an Animal”, în exclusivitate la Radio 21.
“Pe Julie am văzut-o prima oară anul trecut, în martie, când noi, DJ-ii de la Radio 21 eram îmbrăcaţi în femei, ca un omagiu adus doamnelor.

Am mers la o emisiune la Kanal D şi acolo am auzit-o cântând pentru prima dată. Ne place cum sună piesa ei de debut, se vede că e un proiect la care sunt implicaţi şi oameni din afară. Oricum, Julie este cea mai tanară artistă care se lansează în Muzica Ta”, au declarat Cristi Stanciu şi Marian Soci.


Cea mai nouă voce adolescentină , Julie, colaborează cu aceiaşi producători care au lansat-o pe Oceana cu piesa “Cry Cry”.
Piesa “Party Like an Animal” va face parte dintr-un viitor album şi a fost înregistratată la Hamburg unde Julie a lucrat cu producători celebri care se ocupă de artişti precum Lady Gaga sau Oceania. Muzica şi versurile sunt semnate de Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren şi este produsă de Kemper Music Romania.
Marţi, 4 mai, după ora 19.00, Stanciu şi Soci îţi aduc în premieră şi exclusivitate piesa de debut a lui Julie, în “Muzica Ta”, la Radio 21.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending