Connect with us

Life Style

Designeri români nu mai au nimic de spus in modă?

Published

on

Reclame

Nimic nu ma poate recomanda drept critic de moda, poate doar cei cativa ani petrecuti pe banciile unei universitati de stiinte economice.

Aseara a avut loc lansarea colectiei de moda “La Dolce Vita!” by Mihaela Drafta. Mihaela Drafta este considerat unul dintre cei mai vechi designeri de la noi, cu o experienta de peste 15 ani.

Am fost si noi prezenti la eveniment si am vazut cum au sosit pe rand nume “sonore” din show-bizul romanesc, printre care amintim pe : Monica Columbeanu care a venit insotita de fiica ei, Irina, de sora sa Ramona Gabor, Catalin Botezatu, Alin Galatescu, Oana Lis.

Colectia prezentata , se dorea a fi inspirata din celebrul film al lui Federico Fellini, “La dolce Vita”, punand accent pe stil si pe eleganta. Asteptam sa vad pe scena o reinterpretare si o adaptare a atmosferei si a stilului vestimentar din anii ’60.  In afara momentelor in care vedetele ACASA TV, Radu Valcan,  Madalina Draghici si Diana Dumitrescu, au reprodus secvente din celebrul film, nimic nu m-a dus cu gandul la Italia aniilor ’60.

Creatiile Mihaelei Drafta mi s-au parut banale, accesoriile nu au fost inspirat alese, hairstylingul nu a existat, iar daca a existat nu s-a vazut, muzica aleasa nu s-a potrivit cu tema evenimentului. Ma asteptam la ceva mai romantic, mai rafinat, mai elegant, mai atent studiat, ceva inovator.  Ma asteptam la o colectie care sa inspire si sa impresioneze, mi-as fi dorit sa plec cu dorinta de a-mi goli cardul si de a-mi umple dressingul.

Tin sa mentionez, inca o data, ca nu vorbesc din punctul de vedere al unui specialist, ci din punctul de vedere al unei femei care participa zilnic la spectacolul dulce al vietii.

Acesta este un comentariu si trebuie tratat ca atare.

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending