Connect with us

Eurovision

La Eurovision, votaţi melodia preferată gratuit!

Published

on

 

Mesajul transmis pe telefon vă ajută să trimiteţi la Oslo melodia preferată.

Finala va fi difuzată în direct, de la ora 21.10, pe TVR 1 şi TVR Internaţional, dar şi pe www.tvr.ro. Totodată, site-ul www.adevarul.ro va transmite informaţii şi imagini de la Circ în timp real. În premieră, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de către cinci jurii zonale de specialişti din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

Start televoting!

În seara finalei, la ora 21.30, odată cu intrarea în concurs a primului cântăreţ, Răzvan Krivach, se dă startul la vot. Publicul va putea vota până la ora 23.55, când prezentatorii vor spune: „Stop, televot!“

Punctajul pentru fiecare piesă va fi acordat în proporţie de 50% din partea juriului de specialitate şi 50% din partea publicului. Spectacolul va fi prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu, ajutaţi din Camera Verde de Gianina Corondan.

Repetiţiile se încheie astăzi

Săptămâna aceasta, timp de trei zile, cei 16 finalişti au avut timp să pregătească ultimul show înainte de Oslo. În această perioadă, fiecare concurent a avut la dispoziţie 40 de minute în care a repetat cântecul, a stabilit aşezarea în scenă, atât a lui, cât şi a echipei, şi a ascultat înregistrarea în CAR-ul de sunet, pentru a confirma dacă proba a ieşit cum îşi dorea. Luminiţa Dumitrescu, regizoarea artistică a Eurovisionului, a fost cea care a supravegheat şi a sfătuit concurenţii.

Fanii Eurovision sunt invitaţi mâine, de la ora 14.20, la TVR 1, TVR Internaţional şi pe site-ul www.tvr.ro să urmărească emisiunea „Ne vedem la TVR“ dedicată finalei concursului. La emisiune vor participa şi invitaţii speciali, Olson Brothers, câştigătorii ediţiei din 2000 a Eurovisionului. Totodată, pe www.adevarul.ro veţi putea afla ultimele noutăţi despre vedete.

Doi cititori „Adevărul“ vor merge la Oslo

Ziarul „Adevărul“ va anunţa luni, 8 martie, numele celor doi câştigători ai concursului „Premiul de Popularitate Selecţia Naţională Eurovision 2010“. Competiţia a avut ca premiu două excursii la Oslo, oraşul în care va avea loc confruntarea finală.

Cei doi câştigători vor merge la Oslo la data de 27 mai şi vor avea acces în sală, la cea de-a doua semifinală a concursului, dar şi la marea finală din 29 mai. Ei vor fi cazaţi acolo la un hotel de patru stele.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 8-25 februarie 2010, în ziarul „Adevărul“ şi pe site-ul www.adevarul.ro, iar cititorii au votat melodia preferată.

Lasa un comentariu aici!

3 Comments

3 Comments

 1. Parker Porte

  12 septembrie 2010 at 22:51

  Thanks for this usefull information.

 2. One one

  6 martie 2010 at 18:04

  Super, am 10 telefoane

 3. One one

  6 martie 2010 at 18:04

  Super, am 10 telefoane

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending