La Ferma, ca și în viață, de câte ori cazi, trebuie să înveți să te ridici! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

La Ferma, ca și în viață, de câte ori cazi, trebuie să înveți să te ridici!

Published

on

             ”Noaptea trecută este dovada clară că schimbările sunt temporare”, va spune Mihaela Rădulescu în începutul ediției de astăzi și va descrie, cu adevărat, sentimentele care plutesc acum în casă. După ce a alunecat și a căzut de pe scara pe care lucra, Gabriel Toader a avut una dintre cele mai dure și neașteptate ieșiri din competiție, la adresa Elenei Chiriac. 

 

Cum nicio acțiune nu poate trece neobservată, diseară vom vedea modul în care se vor comporta colegii cu Gabi, după ce acesta le-a reamintit despre prima lui zi în competiție, când l-au votat în unanimitate să plece acasă. Supărată, nervoasă și frustrată, Elena este convinsă că ”Ar trebui să existe o pedeapsă pentru un astfel de comportament”.

Diseară, Mihaela va merge în casă pentru a analiza misiunea săptămânii, dar și pentru a discuta cu fermierii despre cele întâmplate. Dacă Augustin a fost primul concurent care i-a ținut partea lui Gabi, acesta nu se va feri să spună: ”Azi simt că trebuie să ridic două mâini să nu-l mai văd în fața mea”. Și Andreea Antonescu, cea care i-a luat apărarea lui Gabi de atâtea ori, va fi extrem de dezamăgită de comportamentul lui: ”Nu pot tolera așa ceva”. Cum își va motiva Gabi reacția și ce se va întâmpla cu aparenta liniște care se așternuse asupra lui în casă, vom vedea.

 

Pentru Elena Chiriac, seara trecută a reprezentat și momentul în care a fost aleasă pentru un nou duel, la care a ales-o ca adversară pe Andreea Antonescu. Cele două se vor lupta într-un joc de îndemânare și noroc, iar motivația lor va fi crescută de un antrenament surpriză: Cristi Bozgan le va trezi din somn și le va pregăti pentru a fi în formă maximă.

Printre atâtea certuri și cuvinte dure își vor face loc și lacrimile. Diseară, Mihaela îi va face o surpriză lui Andrei Stoica și îi va arăta câteva imagini cu familia lui… ceea ce le va provoca tuturor celor din casă o secundă de visare și de întoarcere în brațele celor dragi. Într-o competiție în care fiecare este pe cont propriu, concurenții vor realiza că doar dragostea celor de acasă le poate da puterea pentru a nu renunța!

 

Advertisement

Dacă Anna Lesko își va primi astăzi micul dejun câștigat la licitație, fermierii vor continua să se lupte cu foamea. Dacă Elena Chiriac va primi încurajările colegilor pentru a trece peste conflictul de aseară, Gabi va reveni la lupta cu a fi ignorat. Ferma este despre a învăța să te ridici… când ești jos. Diseară, de la 21:30, o nouă ediție ce nu poate fi ratată!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending