Connect with us

ALL MEDIA

La filmarea pentru promo-ul emisiunii Dansez pentru tine – Corina Bud a dansat in ploaie, Lavinia la bara, Costin Sforaru disco, iar Cove musical

Redactia Radar de Media

Published

on

Corina Bud, Lavinia Parva, Costin Sforaru si Gabriel Coveseanu au facut deja cunostinta cu cateva dintre cele mai provocatoare stiluri de dans ale noului sezon “Dansez pentru tine” in timpul filmarilor pentru unul dintre promourile emisiunii care va incepe din 15 aprilie, la Pro Tv.

Corina Bud a dansat in apa, Lavinia la bara, Costin Sforaru a experimentat un disco, iar Cove a aprofundat deja un musical pentru prima parte a filmarilor unuia dintre spoturile de promovare a emisiunii “Dansez pentru tine”, restul vedetelor participante urmand sa filmeze in alte ipostaze provocatoare in a doua parte a saptamanii.

Desculta, imbracata cu o rochita diafana precum aripa unui future, Corina Bud a dansat timp de mai bine de 4 ore in 2 tone de apa. Chiar daca apa era calda, in pauzele de filmare, echipa de productie a acoperit-o cu halate si prosoape pe artista ce s-a simtit pe tot parcursul filmarii “ca pestele in apa”. Cinci halate si cateva prosoape ude-leoarca a lasat in urma Corina Bud dupa dansul in ploaie pe care l-a experimentat cu pasiune, senzualitate si fara temeri in fata riscurilor inerente de alunecare.

Lavinia Parva a facut cunostinta cu unul dintre cele mai de temut stiluri de dans din concursul “Dansez pentru tine”: dansul la bara. Ca un artist profesionist, Lavinia a incercat cu perseverenta si ambitie sa exemplifice dansul la bara dupa sfaturile unei coregrafe prezente la filmare. Timp de 2 ore, cantareata a descoperit dificultatile acestui stil de dans care necesita o conditie fizica impecabila si multa forta in brate.

Costin Sforaru, actorul din serialul Mostenirea de la Pro Tv, a incercat sa-l intruchipeze pe John Travolta la filmarile care au avut loc in Studiourile MediaPro din Buftea. Imbracat intr-un costum alb, inconjurat de reflectoare si de proiectii colorate, Costin a incercat timp de aproape 3 ore sa simta si sa transmita “Saturday Night Fever” in pasi de disco.   

Cu un costum elegant, pantofi de lac, umbrela si palarie, Gabriel Coveseanu a dansat cu spirit si zambet pe chip musicalul “Singing in the Rain”. Momentul complex l-a solicitat pe Cove care a fost nevoit sa repete timp de mai multe ore figurile coregrafice impuse de echipa de productie. O banca si un felinar au fost elementele de recuzita in jurul carora Cove si-a demonstrat calitatile de dansator aflat la debutul aventurii “Dansez pentru tine”. Pentru a iesi perfect, actorul a fost nevoit sa urce si sa coboare de pe banca din platou de mai bine de o suta de ori, insa asta nu i-a rapit lui Cove zambetul larg si atitudinea pozitiva.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending