La întâlnirea cu Cătălin Cazacu, Sorana (ex ASIA) face dezvăluiri tulburătoare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

La întâlnirea cu Cătălin Cazacu, Sorana (ex ASIA) face dezvăluiri tulburătoare

Published

on

Foto Credit: TVR

Ne-am obișnuit ca în emisiunea „Distracțiile lui Cazacu”, de la TVR 2, să ne întâlnim cu cele mai simpatizate vedete de la noi, care nu se feresc să-i dezvăluie lui Cătălin Cazacu și cele mai bine păstrate secrete. Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 23.00, invitată este Sorana, fostă membră a trupei A.S.I.A.

 

 

Cântăreața a vorbit despre familia sa „mama este pe jumătate româncă, jumătate italiancă, tata este arab și prima limbă vorbită a fost limba germana…”, dar și-a amintit și despre cel mai traumatizant eveniment din copilărie. La vârsta de numai 12 ani, Sorana a fost atacată de un bărbat şi lovită în scara blocului în care locuia. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Sorana mărturisește că nu a uitat coșmarul nici măcar acum și nu urcă singură cu străini în lift.

„Era de Paște, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine, nu era ceva foarte departe, și m-a abordat un domn. Știam foarte clar de la mama mea. Nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai… În momentul în care am intrat în bloc, eu stăteam la etajul 1, dintr-o dată m-a atacat…”   

 

La TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o locație surpriză. Pe drum, vom afla noutăți despre invitați, momentele importante din viața lor, prietenii și chiar secrete. Nu lipsește nici distracția, iar invitatul, împreună cu prezentatorul, vor merge spre o destinație atent aleasă.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending