Connect with us
Avatar

Published

on

“Refuz sa cresc, dacă puteți face o mică donație” de Vera Ion se va juca pe 9 aprilie, ora 20:00, laJ’ai Bistrot (Calea Griviței, nr 55). Regia îi aparține lui Sorin Poamă

O tânără regizoare de teatru pleacă la Londra după absolvirea facultății ca să câștige bani muncind pe stradă pe post de clovn. Acolo întâlnește alți români, cu același plan de supraviețuire, iar conversațiile lor savuroase sunt piesa de rezistență al acestui one woman show.

“Refuz sa cresc, dacă puteți face o mică donație” de Vera Ion este o piesă de teatru autobiografică scrisă după o vară petrecută la Londra și este una din piesele de teatru care au dat naștere școlii de dramaturgie SCRIE DESPRE TINE.

Piesa a luat Premiul Ambasadei Irlandei pentru tineri dramaturgi în 2012 și reprezentaţii ale acesteia au avut loc la Dublin, București și New York.

Intrare: 20 de lei

Rezervări la: scriedespretine@gmail.com
Facebook event: https://www.facebook.com/events/804944706226063/

SCRIE DESPRE TINE este o școală independentă de dramaturgie care a produs până acum 10 piese de teatru, 7 scurt metraje și primul Festival de Teatru Independent dedicat Textului Autobiografic din România.

Afis_Refuz sa cresc

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending