La „Jurnalul pentru copii” de la Digi24, aflam ca Mihai Leu si-a dorit sa fie sofer de TIR - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

La „Jurnalul pentru copii” de la Digi24, aflam ca Mihai Leu si-a dorit sa fie sofer de TIR

Published

on

Cine ar fi bănuit ce a vrut să se facă, când era mic cunoscutul boxer român Mihai Leu? Ei bine, Miruna, micul reporter al „Jurnalului pentru copii” de la Digi24 a avut această curiozitate şi a aflat care au fost pasiunile copilăriei sportivului. „Am vrut să fiu şofer de tir, după aia am vrut să fiu aviator. Dar de pe la 9 ani mi-am dat seama că îmi place foarte mult boxul şi m-am ţinut de el.”

De unde a moştenit însă cea de-a doua mare pasiune a sa, cea pentru maşini? Miruna a aflat că tatăl lui Mihai Leu a fost, la randul său, mare campion şi i-a insuflat şi fiului său această pasiune. Da, tatăl meu a fost campion naţional la circuit de viteză şi aproape sigur de la el am moştenit pasiunea pentru maşini. Am avut multe maşinuţe când eram mic, dar cea mai mare plăcere era când plecau toţi de acasă să mă duc în garaj şi să mă urc în maşina lui de curse.

Acum Mihai Leu este la rândul lui părinte şi încearcă să-şi înveţe fiul tot ce trebuie să ştie un copil de vârsta lui şi să-i încurajeze toate încercările, toate pasiunile. Şi, ca orice părinte spune că, deşi mai face şi năzbâtii, copilul lui este cel mai bun. „Ei, face el de toate, şi bune şi rele. Câteodată este foarte încăpăţânat, dar să ştii că am un băiat extraordinar.” Iar întâmplarea cea mai haioasă pe care şi-o aminteşte despre fiul său este momentul în care cel mic a început să plângă când a aflat că a murit Iancu de Hunedoara:. Eu m-am născut în Hunedoara. Pentru noi Iancu de Hunedoara este o mare mândrie. Pot să spun că băiatul meu când a aflat că a murit Iancu de Hunedoara a început să plângă.”

Un interviu haios cu un mare campion, sâmbătă, ora 9.30 la „Jurnal pentru copii”, pe Digi24.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending