Connect with us

Emisiuni

La Măruță, Crăciun magic cu Andra, 5Gang, Anna Lesko și Iulia Albu

Published

on

De Crăciun, Cătălin Măruță intră în casele românilor cu ediții speciale La Măruță. Luni, marți și vineri, de la ora 15:00, Anna Lesko, Adelina Pestrițu, trupa 5Gang și Iulia Albu vor veni să povestească despre cum s-au pregătit pentru Crăciun, vor depăna amintiri, vor colinda și se vor bucura alături de telespectatori de magia sărbătorilor. 

Astăzi, ansamblul Tradiții Uiorene vine La Măruță cu un spectacol inedit de muzică și dans, Andreea Perju îi va primi pe telespectatori în casa ei și le va arăta cum și-a împodobit bradul împreună cu cele doua fiice, Mara și Ada. Tot astăzi, tenismena Mihaela Buzărnescu va lăsa pentru câteva ore antrenamentele și va veni în platou să-i colinde pe români, iar Adelina Pestrițu va oferi un interviu alături de fiica sa.

În Ajunul Crăciunului, platoul va fi invadat de copiii din familia emisiunii La Măruță, Anna Lesko va pregăti un moment special și îi va colinda pe telespectatori, iar Iulia Albu îi va învăța cum să arate impecabil în ziua de Crăciun. În a treia zi de Crăciun, Anghel Damian, scenarist și actor în serialul VLAD, vine în emisiune însoțit de tatăl său și împreună vor depăna amintiri din copilărie. În plus, Anghel va accepta și provocarea lui Măruță: va cânta un colind alături de Meda Topîrceanu, actrița din serialul Profu`. Tot vineri, de la ora 15:00, trupa 5Gang sărbătorește Crăciunul în platoul emisiunii La Măruță, iar Andra îi va primi pe telespectatori în culisele concertului special susținut la Opera Română.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending