Connect with us
Avatar

Published

on

Incepind din 6 Martie, la MTV debuteaza emisiunea “Alternative Nation” care se doreste a fi cea mai completa emisiune de muzica rock, underground, dar si alte stiluri conexe precum alternativ metal, hip-hop, electro sau punk. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica de la ora 23:00 si in reluare joi de la ora 00:00. “Alternative nation” va fi in centrul tuturor evenimentelor notabile din cultura urbana si din cea underground, astfel incit telespectatorii MTV vor fi prezenti in mijlocul celor mai tari concerte live si unplugged ale trupelor romanesti si straine. Emisiunea va fi prezentata de DJ Hefe si va contine, pe linga interviuri in exclusivitate cu membrii unor trupe romanesti si straine, imagini de la toate evenimentele speciale sau campaniile sociale demne de semnalat.

Nimic din ceea ce are legatura cu fenomenul muzical nu va fi ocolit de emisiunea ,,Alternative Nation” care va oferi fanilor nu numai concerte, cronici, interviuri si informatii despre cele mai tari fenomene muzicale, ci isi va face o prioritate din promovarea si sustinerea formatiilor nou infiintate. ,,Alternative Nation” va fi o rampa de lansare pentru trupele tinere ale caror melodii vor fi prezentate telespectatorilor MTV.

Locatiile de filmare vor fi si ele unele inedite astfel incit, clasicul studio va fi inlocuit cu pub-urile si cluburile din zona underground si chiar cu locatii si mai neconventionale, cum ar fi magazinele cu instrumente muzicale.
T
Timp de o ora, DJ Hefe ii va purta pe telespectatorii MTV in lumea muzicii underground si le va oferi informatii si imagini de la cele mai importante evenimente din acest mediu.

In prima editie a emisiunii ,,Alternative Nation” vor fi prezente ,,Vita de vie” si ,,Suie Paparude”, doua trupe care, de la lansare si pina acum au trecut proba timpului si a valorii. In editia de debut va avea loc si o premiera, astfel ca trupa “Vita de vie” va interpreta pentru prima data celebra melodie ,,Basul si cu toba mare” in varianta unplugged.

Experientele sale de pina acum il recomanda pe DJ Hefe, prezentatorul emisiunii “Alternatine Nation” drept o autoritate in domeniul muzical. El este cel care a adus in Romania si in Europa de Est trupe precum Faith No More, Deftones, The Wailers, Ramones, NOFX, Napalm Death si multe altele. A organizat un concert in Europa de Est cu trupe locale din care a strins cea mai mare suma donata basistului Chi Cheng de la Deftones, aflat in coma in urma unui accident de masina. DJ Hefe a realizat peste 150 de interviuri cu nume rasunatoare ale muzicii din intreaga lume: Metallica, Incubus Faith No More, Prodigy, Korn, Alice in Chains, Sepultura, Manowar, Judas Priest, Cypress Hill.

,,Alternative Nation este singura emisiune de gen din tara si cu siguranta va atrage interesul unui important segment de public destul de neglijat pana acum. Interviuri cu formatii mari ce ne viziteaza tara, concursuri, clipuri de ultima ora, stiri in premiera, sport extrem, bilete la concerte, cantari live, skateboard, snowboard sau mountain bike. ”Alternative nation” este o emisiune care isi propune sa readuca aminte celor care au uitat ca exista si alte genuri muzicale decat cele promovate pe cele mai multe media, sa deschida ochii celor care nu au stiut ca exista alternative si sa ii bucure pe cei care asculta deja acest gen muzical.”, a declarat Hefe, prezentatorul emisiunii de la MTV.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending