Connect with us

ALL MEDIA

La NAKED PR încep cursurile de Film & Actors PR

Published

on

Mai sunt două săptămâni până la încheierea înscrierilor pentru cursul de Film & Actors PR organizat de NAKED PR și susținut de Ileana Cecanu.

Cursul se adresează tuturor celor care își doresc să afle ce se întâmplă în spatele camerelor de filmare, cum ajung filmele în cinematografe, cât de eficientă poate fi o campanie de promovare a unui film sau cum putem gestiona imaginea unui actor.

Sunt invitați să participe profesioniștii în egală măsură cu amatorii: încurajăm schimburile de experiență și discuțile deschise și constructive.

Structura cursului pregătit de Ileana are o semnificativă parte practica: cursanții iau interviuri actorilor, concep campanii de promovare pentru filme și intră în lumea fascinantă a premierelor de gală din cinematografe.

 „Mi-am structurat cursul pe un schimb permanent de  experiență prin intermediul invitaților mei: actori, regizori, producători, muzicieni, fotografi, profesioniști in marketing și comunicare. Ceea ce le propun cursanților este o călătorie surprinzătoare într-o lume magică. Absolvenții primului curs participă astăzi la multe dintre proiectele de film pe care le desfășoară Freealize“, spune Ileana.

Iată câteva dintre gândurile celor care au participat la cursul anterior: „Am făcut lucruri noi pe care nu aș fi crezut că pot să le fac. Acum știu mai multe despre filme și apreciez mai mult efortul.“ – Decebal Iacobai; „A fost un curs altfel, orientat spre practică, și m-a făcut să-mi pun la încercare limitele –nu credeam că sunt șn stare să iau un interviu “ – Ramona Grama; „M-a făcut să văd dincolo de ce se vede pe ecran“ – Georgiana Ene.

Mai multe detalii despre Ileana Cecanu și despre agenda cursului   pe care îl susține puteti gasi aici.

În afară de cursul specializat în zona de comunicare dedicată filmelor și actorilor, colectia NAKED PR cuprinde și alte cursuri extrem de interesante: Crisis PR, Business PR, Fashion PR intermediate, Fashion PR advanced , Political PR, PR 3.0 şi PR-ul pentru industria de health&wellbeing compun colecţia de cursuri din această toamnă. Corina Vinţan (Crisis PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur, Noemi Revnic şi Vicki Nicola (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Victor Kapra (PR 3.0) şi Sorina Fredholm (PR pentru industria de health&wellbeing) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

“Tema campaniei de promovare din această toamnă o reprezintă SuperEroii din industria de comunicare românească. Dincolo de mărci, servicii, produse, business-uri, sunt poveștile, emoțiile și, mai ales, oamenii. Oamenii care cred în forță schimbării, în menirea lor, în cunoaștere și responsabilitate, în magia comunicării trainice. În ei credem, pe ei îi căutăm. Ei sunt SuperEroii”, spune Raluca Cristea, fondatoare NAKED PR.

 “În fiecare dintre noi există un SuperErou. În fiecare acţiune, business, construcţie stau potenţialul excepţionalului, forţa schimbării uimitoare, binele, bunul şi incredibilul. Tot ce avem nevoie pentru a dezlănţui succesul e să cunoaştem oamenii care să ne ajute să ne descoperim menirea, să cream relaţiile şi să ne spunem magistral poveştile. În această toamnă, transformăm oameni de comunicare în SuperEroi, în Superspecialişti de PR.”, spune Adelina Borţan, fondatoare NAKED PR.

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR.

Naked PR este prima şcoala de PR din România care dezvăluie adevăratele resurse, relaţii, drumuri şi informaţii din industria de comunicare românească.

Naked PR este un proiect educaţional dedicat tuturor celor în căutare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranţi, angajatori sau pasionaţi de PR. În cele două ediţii desfăşurate până acum, au absolvit  220 de cursanţi.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending