La numai opt luni fiica Mirelei Boureanu Vaida a filmat alături de mama sa primul său spot publicitar - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Mirela Boureanu Vaida a filmat împreună cu fiica sa, Carla, un spot publicitar pentru cel mai nou site de anunțuri din România:  www.lajumate.ro.

La numai opt luni, Carla a reușit să impresioneze întreaga echipă de filmare cu firea sa prietenoasă, sociabilă și curiozitatea cu care a privit tot ceea ce s-a întâmplat în jurul ei. Deși a avut mari emoții pentru fiica ei la această filmare, vedeta Antenei 1 este foarte mândră că micuța Carla s-a descurcat de minune și că totul a decurs minunat.

„La început am avut emoții mari, m-am temut să nu se sperie Carla de vreo cameră de filmat, de lumini, de operator sau fotograf. Știam, desigur, că am un copil extrem de sociabil, că îi plac foarte mult oamenii și compania lor. Însă nu aveam de unde să știu dacă va fi la fel de prietenoasă în față camerelor de filmat. Carla, însă, ne-a surprins pe toți extrem de plăcut: nu numai că nu s-a speriat, a fost și foarte cuminte, prietenoasă și chiar foarte curioasă să înțeleagă ce se întâmplă și, eventual, să apuce o cameră de filmat, să se joace cu ea.

Toată echipă de filmare s-a strâmbat, a imitat, a gesticulat, practic am făcut orice, ca să-i distragem atenția de la camerele de filmat care o interesau din cale-afară! Așadar,  s-a înțeles minunat cu toți colegii mei și filmarea a decurs excelent. S-a terminat în timp record, sau, în tot cazul, mult mai repede decât ne-am fi așteptat, datorită Carlei, care nu a ridicat nici un fel de probleme! A ieșit un spot minunat, în final, cred eu, pentru cel mai nou site de anunțuri, www.lajumate.ro „ , povesteste Mirela Boureanu Vaida.

MIRELA BOUREANU VAIDA

MIRELA BOUREANU VAIDA

Mirela Boureanu Vaida PREMIILE RADAR DE MEDIA

Mirela Boureanu Vaida
PREMIILE RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending