La o şuetă cu Andreea Esca la librăria Humanitas din Cişmigiu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

La o şuetă cu Andreea Esca la librăria Humanitas din Cişmigiu

Published

on

Cartea “Ce-am făcut când am tăcut” lansată de Andreea Esca în cadrul târgului de carte Bookfest a avut parte de o primire foarte bună din partea publicului. RADAR DE MEDIA a scris despre asta aici.

Frumoasa prezentatoare continuă seria întâlnirilor cu cititorii săi, aşa că toţi cei interesaţi de volumul Andreei, sunt aşteptaţi la o sesiune de autografe, sâmbătă, la ora 11, la librăria Humanitas-Cişmigiu.

Vedeta PRO TV a confirmat acest lucru şi pe pagina sa de Facebook, unde a postat următorul mesaj:

“Dacă plouă toată săptămâna, cum zice Domnul Busu, putem să ne adăpostim împreună sâmbătă, la ora 11, la libraria Humanitas-Cişmigiu. Să mai povestim un pic. Şi dacă iese soarele fugim în parc!”

Reamintim opinia lui Cristian Tudor POPESCU despre acest volum:

„Andreea Esca este ştirea României. Sunt generaţii care au crescut cu ea în minte, pe ecranul ProTV. Însă o jurnalistă de ştiri profesionistă nu le vorbeşte oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricât ar fi de ataşantă, trebuie să rămână şi impersonală, să nu lase să se vadă prea mult dincolo de chip şi voce. În cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia să ne spună cuvintele ei. Să ne transmită ştiri despre ea şi despre oameni, altfel decât la televizor. Andreea păşeşte dincoace de ecran, printre noi.“

Andreea Esca

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending