Connect with us

Emisiuni

La pas prin Oltenia de sub Munte cu ROventura

Published

on

Foto Credit: Kanal D

            “ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să ne continuăm călătoria începută  săptămâna trecută, la Cerna, în Vâlcea. George Mihai și Andreea Stravoiu, gazdele “ROventura” își continuă periplul în Oltenia de sub Munte, oferindu-ne o serie de experiențe pline de adrenalină. Odată încheiat Festivalul Sculptorilor cu Drujba, un altul stă să înceapă: „Festivalul aventurii”.

 

Satul românesc, așa se promovează Cerna în rândul iubitorilor de natură și aventură. Dar sătucul din munții Olteniei nu e singurul a cărui faimă crește văzând cu ochii, exploatând potențialul incredibil al zonei. Tărâm legendar, unde tradiția oieritului este la fel de veche precum cea a mineritului, Baia de Fier își spune singură povestea, dacă ajungem să-i calcăm hotarul.

 

Curioși și cu inima deschisă, călătorii noștri lasă în urmă valea râului Galbenu și sunt, cu fiecare pas, mai aproape de una dintre cele mai interesante activități desfășurate în inima naturii, pentru a ne oferi un adevărat izvor de adrenalină. Tot aici, sporturile de aventură atrag în munții aceștia din ce în ce mai mulți turiști.

 

O incursiune la Peștera Muierilor ne face să credem că gorjenii s-au apucat să sape după comori, așa de mari și impunătoare sunt coridoarele din inima muntelui, iar Sala Minunilor e printre cele mai spectaculoase zone de acest fel. Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending