La PRO TV, alături de Cosmin Seleși, începe o nouă săptămână a show-ului Batem Palma? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Nu mă mai satur de acest joc. Dă dependență”

Dacă e luni înseamnă că a început o nouă săptămână, dar mai înseamnă și că e vremea pentru noi ediții savuroase din super show-ul Batem Palma?. De astăzi și până vineri, de la ora 18:00, concurenții pornesc întrecerea cu norocul pentru a câștiga sume cât mai mari. ”Concursul care vă poate aduce într-un ceas 100.000 de lei”, după cum bine spune Cosmin Seleși, revine în doar câteva ore.

Mi trec prin cap sume amețitoare”, va admite iubitul prezentator înainte de a începe o nouă etapă în care îi va susține pe concurenți în traseul lor în emisiune. De fiecare dată când cineva este ales de către calculator înseamnă că intuiția trebuie dusă la cote înalte pentru a face alegerile corecte care să ducă la câștiguri mari. 

Cea care știe toate secretele, doamna avocat Eugenia Bobe nu vrea să-i ajute pe concurenți cu niciun indiciu. ”Nimeni nu se atinge de cutii până nu sunt sigilate”, va reaminti ea tuturor săptămâna aceasta. Treaba-i clară: chiar dacă îi susține în joc să câștige mai mult, nu le va oferi nici cel mai mic sfat despre cum ar putea face asta.  

Intrați în cea de-a noua săptămână de emisie, Cosmin va recunoaște: ”Nu mă mai satur de acest joc. Dă dependență”. Iar asta spun și norocoșii care au trecut de preselecții și se află acum la locul lor la pupitru, așteptând să fie extrași ca jucători ai zilei.

Concurenții aflați în joc sunt: Sorina Gherman, Alexandru Popescu, Luigi Savoia, Justin Rădulescu, Andreea Racu, Alexandru Petrescu, Beatrice Pîrțac, Sebastian Dobrescu, Diana Secu, Virgil Băjanaru, Miko Bagdhasariu, Ana Maria Nuți, Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Ioana Dorohoi, Pavel Rotari, Roxana Pîrjol, Viorel Băcăuanu, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending