La Românii au talent, descoperim cum iubirea te ajută să nu mai ai limite! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

După o săptămână în care primăvara și iarna s-au împletit într-o vreme tot mai puțin previzibilă, un lucru rămâne constant: ziua de vineri aduce o nouă ediție Românii au talent! Mâine seară, alți concurenți sunt pregătiți să lase emoțiile în culise și să îi convingă pe cei patru jurați că merită să le ofere DA-ul care să îi ducă în următoarea etapă.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Un tânăr va urca pe scenă cu visuri mari: ”Planul e să vă bag în povestea mea”. Dansul acestuia îl va face pe Andi Moisescu să tragă o concluzie surprinzătoare: ”finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de sine”. Ce dans a pregătit și ce vor crede și ceilalți jurați, aflăm mâine seară.

 

Tot atunci, ”un simplu om care vrea să facă muzică”, după cum se caracterizează, le va propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Acesta îi va avea în fața lui atât pe Andra, cât și pe Smiley care vor juriza interpretarea. Să fie începutul unui frumos drum sau șansa care să-l pună pe gânduri ?

 

Ceea ce la prima vedere va părea o simplă declarație de dragoste, se va transforma într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești. Un concurent le va povesti juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș… în urma unui comentariu de pe facebook. ”Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată”, va recunoaște el înainte de a-i cânta celei care i-a furat inima, dar pe care nu a reușit niciodată să o întâlnească față în față. Din păcate, vom afla că tânăra și-a găsit dragostea în altă parte. Dacă aceasta va fi interpretarea care o va aduce înapoi, rămâne să aflăm, însă jurații vor simți fiecare emoție! De altfel, Andra nu se va feri să îi spună că ”prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău”, iar Alexandra îi va spune că a resimțit tot momentul ca ”un act de sinceritate”. 

 

Nu ratați Românii au talent! Urmează o nouă ediție impresionantă și o nouă șansă pentru cei de acasă să își aducă contribuția în show-ul de la TV! Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot ajunge pe ecran în timpul emisiunii!

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending