La şase ani, „Filmul pe care îl trăieşti!” vine cu premii la Pro Cinema - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

La şase ani, „Filmul pe care îl trăieşti!” vine cu premii la Pro Cinema

Published

on

La şase ani de Pro Cinema, minunile ţin şase zile! Pe 19 aprilie Pro Cinema împlineşte şase ani, iar cinefilii adevăraţi sunt actori principali în „Filmul pe care îl trăieşti!”.

Cei mai aprigi fani ai filmului îşi vor putea testa cunoştinţele cinematografice timp de şase zile pe site-ul www.procinema.ro, iar câştigătorii vor primi colecţii de DVD-uri oferite de Pro Video şi câte un voucher de o zi la Hollywood Multiplex. Din 13 aprilie şi până pe 18 aprilie, cinefilii vor putea accesa pagina de concurs de pe site-ul www.procinema.ro. Şase întrebări din cinematografie îi vor aştepta pe adevăraţii cunoscători, iar cei care vor răspunde cel mai rapid şi corect în fiecare zi, vor fi anunţaţi câştigători pe 19 aprilie, chiar de ziua Pro Cinema. Astfel, la sfârşitul celor şase zile de concurs, şase cinefili vor fi desemnaţi câştigătorii concursului.

Cei pentru care filmul este un mod de viaţă şi pentru care fiecare situaţie reală îşi găseşte corespundentul într-o scenă de film îşi vor testa cultura cinematografică pe www.procinema.ro din 13 aprilie şi vor demonstra că sunt fani adevăraţi ai celei de-a şaptea arte. Colecţii de DVD-uri şi câte un voucher valabil pe o zi la Hollywood Multiplex, cu care vor putea merge la ce filme vor şi la câte producţii pot într-o zi, sunt premiile puse în joc la şase ani, pentru că la Pro Cinema e „Filmul pe care îl trăieşti!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending